Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ που δυσφήμισε το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2016-05-09 20:48:00

Ο ΠΑΟΚ που δυσφήμισε το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΟΚ που δυσφήμισε το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την ημέρα της διακοπής του αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα.

Όλοι ξέρουν και όλοι παραδέχονται ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μία άλλη φάση και μία άλλη εποχή από το βράδυ της δεύτερης μέρας του Μαρτίου, τότε που ο διαιτητής Παππάς φρόντισε με τις αποφάσεις του να βάλει τον κόσμο μέσα στο γήπεδο και κάπως έτσι να μην τελειώσει ο ημιτελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Από εκείνη την βραδιά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν γίνει φοβερά πράγματα:

- Η πολιτεία παραδέχθηκε ότι η βία προκύπτει μέσα από τα φαινόμενα διαφθοράς.

- Αποφασίστηκε η διακοπή του κυπέλλου Ελλάδας.

- Εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA ήρθαν στη χώρα και απαίτησαν να ενεργοποιηθεί η επιτροπή δεοντολογίας και επιτέλους να κριθούν και να τιμωρηθούν όσοι κατηγορούνται για συμμετοχή και σε ένα και σε δύο και σε τρία σκάνδαλα που έγιναν σε αυτό το χώρο.

- Συζητήθηκε ως ενδεχόμενο (και ως λύση) η χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών.

- Αποφασίστηκε η επανέναρξη του κυπέλλου, όταν η ΕΠΟ δέχθηκε όσα ζητούσε η πολιτεία, κι’ αφού η Ομοσπονδία δέχθηκε να οριστεί συγκεκριμένος διαιτητής στον τελικό κυπέλλου.

- Ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, ο οποίος τελικά δεν πραγματοποιήθηκε μια και η ΕΠΟ αθέτησε άλλη μία συμφωνία που έκανε.

- Οι παράγοντες δύο εκ των κορυφαίων ομάδων ξεφτιλίζονται δημοσίως με τους πλέον απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς

- Μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, στον αέρα είναι και ο τελικός κυπέλλου αλλά και τα πλέι οφ.

- Η ΕΠΟ κάνει...νάζια και επειδή της "χάλασαν" τον τελικό κυπέλλου, σκέφτεται να μην ορίσει διαιτητές για να "χαλάσει" τα πλέι οφ. (Αυτές δεν είναι φήμες! Τα υποστηρίζουν στελέχη της Ομοσπονδίας και πρόεδροι Ενώσεων που πρόσκεινται σε αυτή την διοίκηση).

- Ο μεγαλύτερος χορηγός του Ελληνικού ποδοσφαίρου (NOVA) απειλεί με τεράστιες κυρώσεις όσους αλλάξουν το πρόγραμμά της.

- Όλα αυτά στη χώρα που με αυτά και με αυτά, έγινε (και πάλι) ρεντίκολο σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες!

- Όλα αυτά για το ποδόσφαιρο που ΚΑΘΕ εβδομάδα ένας ξένος που εργάστηκε εδώ, μιλάει με τα χειρότερα στη χώρα του! (Τελευταίο παράδειγμα αυτό του Λε Ταλέκ που τόνισε… «αν δεν δεις τι γίνεται με την διαιτησία που έχει ο Ολυμπιακός, δεν μπορείς να καταλάβεις…).

Μετά από όλα αυτά ξέρετε τι σκεφτόμαστε...

Ότι κάποιοι σκέφτηκαν και άλλοι τόλμησαν να αναπαράγουν την "πληροφορία" ότι... μετά από όόόλα αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που "μπορεί" να κατηγορηθεί για δυσφήμιση του αθλήματος!

Αυτό -και καλά- "σκέφτηκε" ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας!!!

Ένας ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που κανονικά δεν θα έπρεπε να κάθεται λεπτό από τις διώξεις που επιβάλλονταν να ασκεί κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια, στα διάφορα λαμόγια που ακόμη επιβιώνουν στο χώρο.

Κι’ όμως…

Μετά από όλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που τιμωρήθηκε για το κύπελλο το οποίο δεν γίνεται(!) ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα τιμωρηθεί και για τα πλέι οφ αν αυτά δεν πραγματοποιηθούν...

*Μέσα σε όλα αυτά και μετά από όλα αυτά τα τραγικά, παράτυπα και παράνομα που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (εδώ που εκκρεμούν τρομακτικές υποθέσεις για δεκάδες κατηγορούμενους) διαβάζουμε ότι... "δικαιώθηκε ο Πλατινί και η τιμωρία του για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, μειώθηκε από τα έξι στα τέσσερα χρόνια...

Εδώ… ακόμη περιμένουμε!

gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags