Facebook Pixel Αυτός είναι ο "εκλεκτός"!
| 2016-05-10 11:42:00

Αυτός είναι ο "εκλεκτός"!

Αυτός είναι ο "εκλεκτός"!

Στην ΑΕΚ φέρεται να κατέληξαν στον τεχνικό που θέλουν να αναλάβει την ομάδα, ο οποίος όμως είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση από τους υποψήφιους!

Σύμφωνα με τη "Live Sport", στη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα ανάμεσα στους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο συμφωνήθηκε ότι ο Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγεκάνο έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για τον πάγκο, διότι πέραν του πρωταθλητισμού, η πορεία του στην ομάδα της Μαδρίτης έχει δείξει ότι μπορεί να τον συνδυάσει και με ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη μάχη της ομάδας του να μείνει στην Primera Division (την Κυριακή έχει παιχνίδι-φωτιά με τη Λεβάντε) κάνει αδύνατες τις επαφές μαζί του τη δεδομένη στιγμή. Πέραν αυτού όμως, η ΑΕΚ θα έχει και μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς ο Χέμεθ αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες της Primera Division.

Μπορεί λοιπόν στην Ένωση να φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να προτίθεται να τον συναντήσει στην Ισπανία, ωστόσο παράλληλα «δουλεύονται» και οι άλλες δυο περιπτώσεις που υπάρχουν στη λίστα: Αυτές των Μάρτιν Αρουαμπαρένα και Φιλίπ Μοντανιέ.

Μάλιστα για τον Αργεντινό η "Sportday" αναφέρει πως χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη επιλογή από τον Ντε Μπαρτόλο. Μετά τη συνάντηση που είχαν, ο επικεφαλής σκάουτινγκ της ΑΕΚ φέρεται να εισηγήθηκε τη συνεργασία μαζί του, ενώ είναι γνωστό ότι ο ίδιος ο Αρουαμπαρένα βλέπει με πολύ θετικό μάτι κάτι τέτοιο και είναι σταντ μπάι για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να μιλήσει με τον σύλλογο.

Όσο για τον Μοντανιέ, παραμένει επίσης στο παιχνίδι ως επιλογή, ωστόσο και στη δική του περίπτωση υπάρχουν δυσκολίες, καθώς φέρεται στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων και σε συζητήσεις ήδη με την Εσπανιόλ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags