Facebook Pixel "Δεν περίμενα να το συναντήσω αυτό που συμβαίνει φέτος"!
| 2016-05-10 12:38:00

"Δεν περίμενα να το συναντήσω αυτό που συμβαίνει φέτος"!

"Δεν περίμενα να το συναντήσω αυτό που συμβαίνει φέτος"!

Ο Ζάιρο σε δηλώσεις του στη NOVA δεν έκρυψε την... έκπληξη του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όσον αφορά στον ίδιο δήλωσε έτοιμος ενόψει πλέι οφ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πως βιώνει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα playoffs και τον τελικό Κυπέλλου:

"Είναι κρίμα όλο αυτό που συμβαίνει. Σήμερα ακούσαμε πως είναι πιθανό να μην γίνουν τα playoffs και όλο αυτό είναι δυσάρεστο για όλους εμάς του ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για να γίνουν όλα κανονικά"

Έχεις αγωνιστεί και σε πρωτάθλημα της Ανατολικής Ευρώπης, έχεις βρεθεί αντιμέτωπος με ανάλογη κατάσταση;

"Όχι, στη Σλοβακία δεν είχα κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Όλα ήταν πολύ οργανωμένα εκεί και περίμενα το ίδιο να βρω και εδώ. Ήξερα ότι στο παρελθόν υπήρχαν καποια προβλήματα σε επίπεδο οργάνωσης αλλά δεν περίμενα να το συναντήσω αυτό που συμβαίνει φέτος. Ελπίζω να βρεθεί άμεσα λύση για να παίξουμε κανονικά".

Γιατί θεωρείς ότι έλειψες τόσο πολύ κι αν είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;

"Ήταν θέμα κακοτυχίας, τραυματίστηκα το Δεκέμβριο, επέστρεψα και μετά από τέσσερα παιχνίδια τραυματίστηκα ξανά σε άλλο σημείο, στον προσαγωγό, τώρα αισθάνομαι καλά, είμαι 100% έτοιμος και ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις ομάδες των playoffs που στην κανονική διάρκεια κέρδισε στην Τούμπα αλλά δεν τα κατάφερε μακριά από αυτήν;

"Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς πλέον, δεν υπάρχουν ονόματα στο ιατρικό δελτίο που να μας προβληματίζουν. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη, προετοιμαστήκαμε γι΄αυτό και πρέπει να το αποδείξουμε"

Τι ΠΑΟΚ να περιμένει ο κόσμος;

"Μια ομάδα που θα μάχεται για το τώρα, για κάθε παιχνίδι. Μια ομάδα που είναι καλά προετοιμασμένη και έχει φιλοδοξία να τα πάει καλά"

Όσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την άδεια Τούμπα, ο Βραζιλιάνος σημείωσε: "Με τους οπαδούς μας θα ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα. Όταν αγωνίζεσαι στην Τούμπα με τον κόσμο έχεις ένα έξτρα ποδοσφαιριστή, αυτά που προσφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε την απουσία του κόσμου και να τους κάνουμε χαρούμενους ακόμη κι αν δεν βρίσκονται στο γήπεδο.

Με την ΑΕΚ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας ήταν πριν από ένα περίπου μήνα. Η ΑΕΚ έχει παίξει άλλα δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και είναι λογικό να έχει καλύτερο ρυθμό αλλά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags