12/06/11 - 22:27

«Όνειρό μου ο Ολυμπιακός»

Ο Ανδρέας Τάτος τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο σημείωσε πως θέλει σαν… τρελός να πάει στο Λιμάνι.

«Όνειρό μου ο Ολυμπιακός»
40.686views 0shares

Μιλώντας στο katimagiko.gr ανέφερε ότι είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή στους «ερυθρόευκους» όπως επίσης και η συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

-Όσο κυλούν οι ημέρες, τόσο εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για εσένα. Πώς αντιμετωπίζεις την προοπτική η επόμενη χρονιά να σε βρει στους πρωταθλητές;

«Είναι τιμή μου και μόνο το γεγονός της φημολογίας που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για εμένα. Δεν το συζητώ ότι με κολακεύει η προοπτική να πάρω μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να λάβω μέρος σε μια ποδοσφαιρική γιορτή, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός αποτελεί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, αφού είναι ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος και ένα από τα πιο οργανωμένα ευρωπαϊκά κλαμπ. Επίσης με τιμά το γεγονός ότι ο κύριος Βαλβέρδε δείχνει να με υπολογίζει και να ποντάρει σε μένα».

- Ο ατζέντης σου ή η ομάδα σου σε έχουν ενημερώσει για επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό;

«Ακόμη δεν ξέρω τίποτε για επίσημη πρόταση. Ό,τι ενημέρωση έχω είναι μόνο από εφημερίδες. Αυτό, που θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, είναι ότι δεσμεύομαι με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον Ατρόμητο, το οποίο και θέλω να τιμήσω. Εφόσον προκύψει κάτι, είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ