Facebook Pixel Παραμένει το μπάχαλο με τα πλέι οφ και το Κύπελλο!
| 2016-05-12 17:48:00

Παραμένει το μπάχαλο με τα πλέι οφ και το Κύπελλο!

Παραμένει το μπάχαλο με τα πλέι οφ και το Κύπελλο!

Δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ των ομάδων για αλλαγή ημερομηνίας στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ διαφώνησε και αποχώρησε από την συνάντηση…

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει, καθώς κανείς δεν συμφωνεί με… κανέναν για το πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και οι επόμενες αγωνιστικές των πλέι οφ, στα οποία συμμετέχουν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιος.

Οι τέσσερις ομάδες λοιπόν συναντήθηκαν την Πέμπτη για να βρουν μία λύση και η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι, ήταν να γίνει η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ το Σάββατο αντί για Κυριακή και έτσι ο τελικός του Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη, όπως έχει ορίσει η ΕΠΟ.

Η ΑΕΚ όμως δεν αποδέχθηκε το πρόγραμμα που της προτάθηκε και η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί καμία λύση για τον τελικό του Κυπέλλου. Στην Ένωση τόνισαν ότι δεν γίνεται να παίξουν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο, καθώς την ίδια μέρα στο κλειστό έχει προγραμματιστεί ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags