Facebook Pixel "Δεν πεθύμησα τον ΠΑΟΚ, αλλά μου λείπει ο Τζαβέλλας!"
| 2016-05-13 14:22:00

"Δεν πεθύμησα τον ΠΑΟΚ, αλλά μου λείπει ο Τζαβέλλας!"

"Δεν πεθύμησα τον ΠΑΟΚ, αλλά μου λείπει ο Τζαβέλλας!"

Ποιος ποδοσφαιριστής, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Δικέφαλο, έκανε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ δηλώσεις;;!BONUS ατάκα για Σαββίδη: "Πήρε τον ΠΑΟΚ και τον έκανε μεγάλη ομάδα"!

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Όστερσουντς, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας στόπερ μίλησε για την εμπειρία του στον «Δικέφαλο», ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν καταφέρνει να κατακτήσει πρωτάθλημα η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου:

Για το αν του έλειψε ο ΠΑΟΚ:
«Δεν πεθύμησα ακόμα τον ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιριστής θέλει πάντα να παίζει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα και δεν έπαιξα. Εδώ στη Σουηδία είναι καλά τώρα».

Για το τι έφταιξε και δεν κατάφερε να στεριώσει στον ΠΑΟΚ: «Στην αρχή είχα πάρει μερικά παιχνίδια. Μετά έγιναν κάποιες αλλαγές και δεν έπαιζα. Μπορεί να ήταν δικό μου λάθος, αλλά μπορεί και αλλουνού. Δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένο. Ίσως έφταιγαν οι προπονητές. Με τον Αναστασιάδη έπαιζα. Μετά έγιναν αλλαγές. Οι προπονητές ήθελαν μια άλλη ενδεκάδα και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε».

Για το πώς είδε την παρουσία του στον «Δικέφαλο»: «Έχω κρατήσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και μια πολύ καλή ομάδα στην Ευρώπη. Όλα μέσα στον ΠΑΟΚ ήταν top class. Όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουν την ομάδα. Οι συνθήκες για δουλειά ήταν πολύ καλές».

Αν χρειάζεται έμπειρος προπονητής για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί ένας πολύ καλός προπονητής και να κάνει καλύτερη δουλειά. Με λίγο τύχη θα έρθει και το πρωτάθλημα. Αυτοί που πέρασαν δεν μπορούσαν, αλλιώς θα τα είχαν καταφέρει. Είναι θέμα προπονητή».

Η άποψή του για τον Ίβιτς: «Δεν τον ξέρω τον Ίβιτς, αλλά έκανε καλή αρχή. Ελπίζω να πάρει και το δεύτερο παιχνίδι».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Στον ΠΑΟΚ η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να έρθει ένας προπονητής που να είναι έμπειρος».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Σαββίδης είναι από τους καλύτερους. Πήρε τον ΠΑΟΚ και τον έκανε μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε».

Η άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Από μικρός ήθελα να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να ξαναγυρίσω. Δεν έχω καμία πρόταση από Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος στη Σουηδία».

Ο παίκτης που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει πολύ ο Τζαβέλλας. Είμαι αμυντικός και κοιτάω τις κινήσεις του για να μάθω κάτι. Μου αρέσει σαν παίκτης, το πώς είναι στην άμυνα. Αλλά και σαν άνθρωπος μου αρέσει. Είναι άδικα παρεξηγημένος. Με βοήθησε στην αρχή όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ».

Αν θεωρεί ότι υπάρχουν παίκτες που σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται: «Πιστεύω ότι ο Κουλούρης μπορεί να εξελιχθεί και θα κάνει καριέρα. Χρειάζεται να του δώσουν κάποια παιχνίδια και θα γίνει ένας πολύ καλός αμυντικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags