Facebook Pixel Νέο μπάαχαλο!! Η Nova απειλεί με κυρώσεις για τα πλέι οφ
| 2016-05-13 18:02:00

Νέο μπάαχαλο!! Η Nova απειλεί με κυρώσεις για τα πλέι οφ

Νέο μπάαχαλο!! Η Nova απειλεί με κυρώσεις για τα πλέι οφ

Από το συνδρομητικό επιμένουν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση για αλλαγές στο πρόγραμμα των πλέι οφ και «απειλούν» με κυρώσεις, εφόσον υπάρξουν…

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet - NOVA, Γρηγόρης Κατσογιάννης, και αναφέρθηκε στη θέση της NOVA για το θέμα που έχει προκύψει με τα πλέι οφ, με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Κατσογιάννη:

 

Για τον προγραμματισμό των πλέι οφ: «Είμαστε ξεκάθαροι από την προηγούμενη Κυριακή, όταν προέκυψε ότι ο τελικός θα γίνει στις 15 του μήνα. Προχωρήσαμε στον προγραμματισμό της μετάδοσης των αγώνων των πλέι οφ. Ζητήσαμε να τηρηθεί το πρόγραμμα από τη Super League. Αυτό λέμε και σήμερα που είμαστε λίγο πριν τη 2η αγωνιστική. Εμείς ακόμα δεν έχουμε λάβει από κανέναν κάποια άλλη πρόταση».

 

Για τον τελικό του Κυπέλλου και τις κυρώσεις που αναμένεται να υπάρξουν: «Δεν εμπλεκόμαστε εμείς στη διεξαγωγή του τελικού. Δεν την καλύπτουμε εμείς. Δεν έχουμε λόγο να εμπλακούμε στο αν θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου. Εμείς προσφερθήκαμε να διευκολύνουμε τη διεξαγωγή του τελικού στις 7 Μαΐου για να αρχίσουν μετά τα πλέι οφ. Έχουμε δείξει κάθε καλή πρόθεση προκειμένου να διευκολύνουμε τη διοργανώτρια αρχή για τον τελικό του κυπέλλου. Αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα θα επιβληθούν οι κυρώσεις μας προς τη Super League. Το διευκρινίσαμε αμέσως προς τη διοργανώτρια αρχή και είπαμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή θα φέρει κυρώσεις».

 

Για το ενδεχόμενο να συζητηθεί κάποια εναλλακτική πρόταση: «Είμαστε συνεργάσιμοι με τη Super League και αν έρθει κάποια πρόταση θα τη συζητήσουμε. Αλλά δεν έχουμε καμία πρόταση. Εμείς είμαστε συνεργάτες με τη Super League. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για αλλαγή του προγράμματος των πλέι οφ».

 

Για το τι θα γίνει αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για την Κυριακή. Αν δεν τηρηθεί θα υπάρχουν κυρώσεις. Είναι δεδομένο αυτό. Δεν καθορίζουμε από μόνοι μας ένα πρόγραμμα. Συνεννοούμαστε για ένα πρόγραμμα με τη Super League και αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags