Facebook Pixel Γκιρτζίκης τέλος. Αποζημιώση θέλει η Λίγκα!
| 2016-05-13 20:15:00

Γκιρτζίκης τέλος. Αποζημιώση θέλει η Λίγκα!

Γκιρτζίκης τέλος. Αποζημιώση θέλει η Λίγκα!

Γκιρτζίκης και Μποροβήλος τέλος! Μετρούν και οι δυο μερες στο τιμόνι ΕΠΟ και Λιγκας. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου

Ειδικά μετά τις σημερινές εξελίξεις, όπου η ΦΙΦΑ υποχρέωσε την ΕΠΟ σε άτακτη υποχώρηση στο θεμα των βοηθών του Σιδηροπουλου για το τελικό του κυπελλου, ο Γκιρτζίκης καλα θα κάνει να μη θέσει καν υποψηφιότητα τον Οκτώβριο.

Ετσι κι αλλιως μου φαίνεται δύσκολο να τον εμπιστευτούν πλέον και οι φανατικές Ενώσεις που τον υποστήριζαν έως τώρα, αφου ολοι οι εκπρόσωποι τους αντιλαμβάνονται οτι δεν διαθέτει πια τη δύναμη που ειχε και η ΦΙΦΑ στην ουσία εχει αποσύρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του.

Διότι οταν επιμένεις οτι δεν υπαρχει συμφωνία με τον Κοντονή για τους βοηθούς του Σιδηροπουλου και η ΦΙΦΑ λέει οτι υπαρχει, τοτε δεν μπορεις να σταθείς γιατι απλά δεν θεωρεισαι αξιόπιστος.

Την ίδια στιγμη ο Μποροβηλος, που ετσι κι αλλιως θα έφευγε στο τέλος της σεζόν, θα χρεωθεί εκτός απο το γεγονός οτι έγινε για πρώτη φορα ενα πρωτάθλημα χωρίς χορηγό και τα χαμένα χρήματα των πλεη οφ.

Τα πρώτα 175.000 ευρω για την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος... πέταξαν. Αυτή ειναι η ρήτρα της Nova για καθε αγώνα που αλλάζει το πρόγραμμα του. Και μένει τώρα να δούμε ποσα ακομα ματς θα αλλάξουν ημερομηνίες.

Σιγουρα ενα απο τα ματς της ερχόμενης Τετάρτης και μαλλον κι αλλα ακομα μέχρι να κλείσει με σχετικά ομαλό τροπο το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος.

Άρα η χασούρα για τη Λίγκα θα μεγαλώσει. Τώρα αν η Λίγκα στραφεί εναντίον της ΕΠΟ που εχει κάνει μπάχαλο ενα πρόγραμμα πλεη οφ επειδη επέμενε στη διεξαγωγή του τελικού με άλλους όρους απο εκείνους που συμφωνήθηκαν, ειναι αλλο θεμα.

Το βέβαιο ειναι οτι σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης η Λίγκα εχασε τα 4 εκ ευρω της χορηγίας του ΟΠΑΠ απο την αρχη της σεζόν και παει να χάσει τουλαχιστον αλλα 2 με 3 απο τις αλλαγές στα πλεη οφ.

Ειναι αντιληπτό οτι με τέτοιες ενέργειες, που αφορούν έναν επαγγελματικό οργανισμό που καθε αλλο παρα επαγγελματικά λειτουργεί, η νεα σεζόν θα εχει τεράστιες δυσκολίες στη διαχείρηση της.

Κι επειδη οι 4 μεγάλοι ειναι απίθανο να τα βρουν ποτε μεταξύ τους, μόνο ο Χρηστος Πανοπουλος και οι άλλοι 11 μικρομεσαίοι μπορούν να βάλουν πλάτη.

Να επιβάλουν αυτοί τους τεχνοκράτες που θα τρέξουν το επόμενο πρωτάθλημα και απλά να ανακοινώνουν στους μεγάλους το πρόγραμμα των αγώνων τους.

Σε καθε αλλη  περίπτωση το νέο πρωτάθλημα θα ειναι στον αέρα!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags