Facebook Pixel Kρίση και στα πρωτοσέλιδα
| 2011-01-11 19:02:00

Kρίση και στα πρωτοσέλιδα

Kρίση και στα πρωτοσέλιδα

Τι έχει κάνει αυτή η ρουφιάνα η οικονομική κρίση; Ακόμα και το ποδόσφαιρο έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό. Mέχρι και τα αθλητικά πρωτοσέλιδα!

Πέρυσι τέτοια εποχή οι εφημερίδες ξεσαλώνανε και γράφανε ονόματα κι ονόματα μεταγραφικών στόχων α’ γραμμής, με ιδιαίτερα τσουχτερές τιμές. Βλέπετε, δεν είχαμε μπει ακόμα στο ΔΝΤ.

Φέτος τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο υπάρχει μια σαφής πτώση. Δεν τολμάνε ούτε οι εφημερίδες να γράψουνε τόσα «ακριβά» ονόματα, ούτε και οι ομάδες να κινηθούν για τέτοιους παίκτες ή να κάνουν ανάλογες διαρροές για πρόκληση εντυπώσεων.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού οικονομικά και κοιτάει να ξεφορτωθεί παρά να φορτωθεί βαριά συμβόλαια, η ΑΕΚ δεν έχει χρήματα ούτε για τα κάλαντα στα παιδάκια να δώσει, ο ΠΑΟΚ περιμένει το κοντέινερ με τα πετροδόλαρα των Αράβων μήπως και σωθεί, ενώ ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη που είναι πολύ εύρωστος οικονομικά δεν έχει ιδιαίτερους λόγους αυτή τη στιγμή να κάνει ακριβές επενδύσεις.

Με τον αέρα από το +5 στην βαθμολογία και δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, θα δώσει τα ρέστα του, λογικά, το καλοκαίρι για να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους κι ενόψει τσάμπιονς λιγκ, με την προϋπόθεση ότι έχει πάρει το πρωτάθλημα.

Κάναμε, λοιπόν, μια ενδεικτική επιλογή πρωτοσέλιδων αθλητικών εφημερίδων από τον Δεκέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2010. Δείτε πώς έχει αλλάξει το κλίμα σε σχέση με φέτος το ίδιο ακριβώς διάστημα. Έστω κι από το μυαλό τους να βγάζανε κάποιοι μερικά ονόματα πέρυσι, φέτος ούτε αυτό τολμάνε να κάνουνε. Η ύφεση, βλέπετε, έχει προκαλέσει τριγμούς και στην μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags