Facebook Pixel Αντούριθ και... Ατλέτικο την έστειλαν στο Europa!
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-14 22:36:00

Αντούριθ και... Ατλέτικο την έστειλαν στο Europa!

Αντούριθ και... Ατλέτικο την έστειλαν στο Europa!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντούριθ, η Μπιλμπάο νίκησε με 3-1 τη Σεβίλλη και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ατλέτικο επί της Θέλτα (2-0) εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Για τους ομίλους του Europa League ετοιμάζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς η ομάδα του εξασφάλισε την 5η θέση και το απευθείας εισιτήριο!

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η επικράτηση της ομάδας του επί της Σεβίλλης, αλλά και η αντίστοιχη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Θέλτα, η οποία έμεινε τελικά στην 6η θέση.

Οι Βάσκοι πήραν τη νίκη με δυο γκολ του Άριτζ Αντούριθ και ένα του Ραούλ Γκαρθία σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά τρεις αποβολές (δυο για τη Σεβίλλη, μια για τη Μπιλμπάο)! Για τους Σεβιγιάνους είχε μειώσει προσωρινά ο Μουνιόθ.

Από την πλευρά της, η Ατλέτικο έκανε πετυχημένη προβα τελικού (αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε δυο εβδομάδες). Αν και αδιάφοροι, οι Μαδριλένοι νίκησαν τη Θέλτα χάρη σε γκολ των Τόρες και Γκριεζμάν, οι οποίοι απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι βρίσκονται αμφότεροι σε τρομερή κατάσταση!

Δείτε τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags