Facebook Pixel "Χαίρομαι που επανήλθε η ΑΕΚ"
| 2016-05-15 09:50:00

"Χαίρομαι που επανήλθε η ΑΕΚ"

"Χαίρομαι που επανήλθε η ΑΕΚ"

Ο "Dimi" Κωνσταντόπουλος μίλησε για τα χρόνια του στην AEK, την Εθνική και την άνοδο της Μίντλεσμπρο στην Premier League

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος στην ΕΡΑ Σπορ:

Για την πορεία του από την Ελλάδα ως την Premier League: «Μου άρεσε το πρότζεκτ της Κέρκυρας και επέστρεψα, για να δείξω ότι είχα προοδεύσει. Στην ΑΕΚ πέρασα πολύ καλά. Αλλά το τάιμινγκ ήταν κακό. Η πρώτη χρονιά ήταν καλή, η δεύτερη όχι και τόσο. Δεν μετανιώνω, όμως, γιατί όλα είναι εμπειρίες. Χαίρομαι, που η ΑΕΚ επανήλθε και εύχομαι τα καλύτερα στους οπαδούς της. Έφυγα για την Αγγλία και πήγα ως τρίτος τερματοφύλακας στην Μίντλσμπρο. Με τον Καράνκα, όμως, στον πάγκο έχουμε πολύ καλή χημεία και κατάφερα να ζήσω το όνειρο της ανόδου στην Premier League».

Για την φετινή πορεία της Μίντλεσμπρο και όσα έζησε: «Χαίρομαι, γιατί φέτος σπάσαμε πολλά ρεκόρ, όπως τα 9 συνεχόμενα μηδέν στην εστία και τα μηδέν στην άμυνα εντός έδρας. Παρά τα 37 μου χρόνια δεν είχα τραυματισμούς και μπορώ να πω ότι βλέπω πιο ήρεμα τα πράγματα, διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι και αντιδρώ καλύτερα. Ο Καράνκα είναι φοβερός προπονητής. Αυτά που έμαθε δίπλα στον Μουρίνιο, τα εφαρμόζει εδώ. Έχει περάσει τα στοιχεία του: κατοχή και άπλωμα παιχνιδιού. Όταν ήρθε, είχαμε γλιτώσει στο τσακ τον υποβιβασμό, τη δεύτερη χρονιά χάσαμε στον τελικό των πλέι οφ την άνοδο και φέτος τα καταφέραμε».

Για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν αποτελεί καμία έκπληξη για εμάς, αυτό που συμβαίνει. Είναι επακόλουθο της οικονομικής κρίσης. Υπάρχει κρίση αξιών και κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να κοιτάξουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα. Η Εθνική ανήκε στις τοπ ομάδες και τώρα περνάει δύσκολες στιγμές. Αν η Εθνική είναι καλά, τότε είναι καλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags