Facebook Pixel Οι "δράκοι" είναι ...πράσινοι!
| 2011-06-13 13:46:00

Οι "δράκοι" είναι ...πράσινοι!

Οι "δράκοι" είναι ...πράσινοι!

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού δεν σταματάνε πουθενά, απέκλεισαν και την Πόρτο και το απόγευμα θα δώσουν το «παρών» στον τελικό.
 

Έτοιμοι να σηκώσουν το τρόπαιο του τουρνουά του Σαν Αντρέ είναι οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού! Τα μαγκάκια του Βαγγέλη Σάμιου απέκλεισαν και την Πόρτο στα ημιτελικά και έδειξαν ποιοι είναι οι... «δράκοι»! Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 0-0 με τους «πράσινους» να είναι αρκετά καλοί, ενώ είχαν τις ευκαιρίες στο τέλος να πάρουν και τη νίκη πριν από τα πέναλτι...

Συγκεκριμένα, για ένα δεκάλεπτο αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω λόγω αγκωνιάς που δέχτηκε ο Καστράτι εκτός φάσης, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο να αποβληθεί. Εκεί είχαν την υπεροχή και μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή, ωστόσο η μοίρα ήθελε και πάλι πέναλτι!

Εκεί, ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά με 4-2. Τα πέναλτι για την ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου εκτέλεσαν εύστοχα οι Ανδρεόπουλος, Καστράτι, Μυρθιανός και Μουζακίτης, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο είχαν στείλει δύο πέναλτι άουτ με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί το τελευταίο.

Πλέον, οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον απογευματινό τελικό, που θα προκύψει από τον άλλον ημιτελικό πιυ γίνεται σε λίγη ώρα ανάμεσα σε Σοσό και Αϊντχόφεν.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Βόσδου, Μυρθιανός, Γκαμάλ, Ρισβάνης, Καστράτι, Ανδρεόπουλος, Σταματάκης (30' Μαραθιανός), Δώνης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης (41' Μαλντίν).

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags