Facebook Pixel Πρόταση - έκπληξη Τσιρίλο για προπονητή στον ΠΑΟΚ!
| 2016-05-16 14:22:00

Πρόταση - έκπληξη Τσιρίλο για προπονητή στον ΠΑΟΚ!

Πρόταση - έκπληξη Τσιρίλο για προπονητή στον ΠΑΟΚ!

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη σκέψη υπάρχει σε πολλούς ΠΑΟκτσήδες...

Τι είπε ο παλαίμαιχος άσος; Πως ο Δικέφαλος θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στον Ίβιτς να μείνει στην άκρη του πάγκου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο...

Διαβάστε τη δήλωσή του στο ArenaFM, με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Σίγουρα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ έδειξε σπουδαίο χαρακτήρα, παρότι έμεινε με 10 παίκτες νωρίς.

Ο Ίβιτς έστησε πολύ σωστά την ομάδα, ήταν συμπαγής και προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις. Έκανε και δυο τρεις αποκρούσεις ο Γλύκος και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και πιστεύω ότι μπορεί να τερματίσει πρώτος. Αν συνεχίσει με αυτήν την νοοτροπία και την οργάνωση, έχει έμπειρους και νέους παίκτες, δε θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να τερματίσει πρώτος.

Όλοι διακρίθηκαν, αλλά σίγουρα ξεχώρισαν ο Μαλεζάς και ο Τζαβέλας αλλά και το γκολ του Χαρίση. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αυτή η ισοπαλία. Η ομάδα δεν είχε κενά διάσπασης και συγκέντρωσης και αυτό οφείλεται στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Ίβιτς έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Άλλαξε ιδέες, σχήματα. Είναι συμπαγής ομάδα με αλληλοκαλύψεις. Είχε ηγετική φυσιογνωμία στο γήπεδο και αυτό μεταφέρει στους παίκτες του τώρα. Θέλω να τον συγχαρώ.

Δε σκεφτόμασταν τότε για το μέλλον και αν θα γίνουμε προπονητές. Ο Ίβιτς είχε μια ηγετική φυσιογνωμία. Ήταν πάντα σοβαρός. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξή του

Ο Ίβιτς ξέρει πολύ καλά την νοοτροπία του σωματείου. Αν όλα πάνε καλά πιστεύω πρέπει ο ΠΑΟΚ να δώσει μια ευκαιρία στον Βλάνταν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags