Facebook Pixel "Ψήνεται" για Παναθηναϊκό ο Λάγο...
| 2016-05-19 07:58:00

"Ψήνεται" για Παναθηναϊκό ο Λάγο...

"Ψήνεται" για Παναθηναϊκό ο Λάγο...

Κάθε άλλο παρά αδιάφορος στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ισπανός αριστερός μπακ της Χετάφε

Ο παίκτης από την άλλη παραδέχθηκε πως από τη στιγμή που μένει ελεύθερος θα εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις που θα τους γίνουν.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για το μέλλον μου. Μου έχει μεταφερθεί πως όντως η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για μένα, όπως απ' όσο γνωρίζω ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε και μια δύσκολη σεζόν, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποσυνδεθώ για μερικές ημέρες και στη συνέχεια να ενδιαφερθώ για το μέλλον μου», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός οπισθοφύλακας στο Goal και πρόσθεσε:

«Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν θα συνεχίσω στην Χετάφε. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αγωνιστώ εκτός Ισπανίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και στη συνέχεια να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα, που βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία της καριέρας μου, και για την οικογένειά μου. Δεν αποκλείω δε να δοκιμάσω την τύχη μου για πρώτη φορά μακριά από την Ισπανία». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags