Facebook Pixel "Τώρα θέλουμε να πάμε Champions League"
| 2016-05-19 08:06:00

"Τώρα θέλουμε να πάμε Champions League"

"Τώρα θέλουμε να πάμε Champions League"

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως στόχο την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω των πλέι οφ

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης, σχολιάζοντας την επιτυχία της «Ένωσης» να κατακτήσει το τρόπαιο μετά την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας στη SportDay

Για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του: «Έχουν περάσει ώρες, αλλά, πραγματικά νιώθω εκπληκτικά. Να πω ότι είμαι χαρούμενος, είναι λίγο. Το πιο σημαντικό στο δικό μου μυαλό είναι ότι εκπληρώσαμε έναν στόχο που ήθελε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πετύχουμε και τους επόμενους».

Για τους επόμενους στόχους: «Φυσικά και υπάρχουν και άλλοι στόχοι. Δεν τελείωσε εδώ η σεζόν. Υπάρχουν μπροστά μας τα πλέι οφ. Θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την συμμετοχή του στον τελικό: «Εγώ δούλευα και δουλεύω κάθε μέρα με αυτό στο μυαλό μου. Ότι μπορεί να χρειαστεί να παίξω. Ήρθε η στιγμή και όταν ήρθε, ήμουν αποφασισμένος, συγκεντρωμένος όσο περνούσε η ώρα και το πίστεψα. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Δεν θα κρυφτώ. Όταν πηγαίναμε στο γήπεδο είχα άγχος. Αλλά όταν έβαλα τα γάντια και μπήκα για προθέρμανση, αυτό πήγε περίπατο. Το πιστεύαμε όλοι, για αυτό το καταφέραμε».

Για το πως βίωσε τη χρονιά: «Είμαι της άποψης και της νοοτροπίας ότι όποτε σε φωνάζει και σου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής σου, πρέπει να παίζεις. Και να δουλεύεις έτσι ακριβώς. Με αυτόν τον τρόπο. Το γεγονός ότι έμεινα στον πάγκο μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με πείσμωσε. Με έκανε να θέλω να δουλεύω ακόμα περισσότερο και πίστευα ότι κάποια στιγμή θα παίξω. Όταν μου είπε ο κ. Μανωλάς ότι θα ξεκινήσω είπα ότι θα τα καταφέρουμε. Το ξαναλέω, το πιστεύαμε και ήρθε. Η πίστη σε έναν στόχο είναι κάτι πολύ σημαντικό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags