Facebook Pixel «Δεν υπάρχουν Κύπριοι, μάλλον άλλη ΠΑΕ»
| 2011-06-13 18:10:00

«Δεν υπάρχουν Κύπριοι, μάλλον άλλη ΠΑΕ»

«Δεν υπάρχουν Κύπριοι, μάλλον άλλη ΠΑΕ»

Προσπάθεια κάποιων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου να μπουν στην ΠΑΕ Πανιώνιος αποκάλυψε ο Κώστας Τσολοκάκης, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν Κύπριο για την αγορά της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, αφού έδειξε ενοχλημένος που ο Γεράσιμος Βεντούρης έδωσε στην δημοσιότητα μέσω του site της ΠΑΕ Πανιώνιος μια προσωπική επιστολή, μίλησε στον "Sentra fm" και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με ένα από τα δύο ονόματα που ακούγονται έχω σχέση και επικοινώνησα μαζί του για να τον ρωτήσω. Μόλις του το είπα απάντησε πως κανείς Κύπριος δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να αγοράσει τον Πανιώνιο. Είναι φανερό πως υπάρχει κάποια συμπαιγνία από κάποιους παράγοντες του ποδοσφαίρου, από άλλη ΠΑΕ (σ.σ ξεκαθάρισε ότι δεν εννοεί ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε τον Παναθηναϊκό), να βάλουν το χέρι στην ομάδα.

Δεν θα βοηθήσω στο ελάχιστο να πάει η ομάδα σε μη Πανιώνια χέρια. Πρόκειται για μια σκοτεινή διαδικασία ξεπουλήματος. Πλέον παύω να έχω και το πόστο του αντιπροέδρου και θα είμαι στην διοίκηση ως τις 30 του μήνα. Μετά θα απαλλάξω από την παρουσία μου όσους ενοχλώ στην αγοροπωλησία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags