Facebook Pixel «Δεν διώχνεις εύκολα 3 εκ. ευρώ!»
| 2011-06-13 22:25:00

«Δεν διώχνεις εύκολα 3 εκ. ευρώ!»

«Δεν διώχνεις εύκολα 3 εκ. ευρώ!»

Για το θέμα των Κυπρίων επενδυτών, μια μέρα πριν από το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος μίλησε ο πρόεδρος των "κυανέρυθρων", Γεράσιμος Βεντούρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVAΣπορFM:

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Βεντούρης:

Αρχικά, είπε για το θέμα, που έχει αναστατώσει τη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες μέρες: «Κάπου φταίμε όλοι μας. Το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα και δεν πρέπει… Έχουν γίνει λάθη επί λαθών. Αυτό το παραδεχόμαστε».

Για τη διαφωνία του με τον Κώστα Τσολακάκη, ο οποίος επιμένει ότι δεν υπάρχουν επενδυτές και η όλη ιστορία είναι… φούσκα, τόνισε: «Ό,τι και να κάνει ο κ. Τσολακάκης, ό,τι και να πει και να βγει να με βρίσει -που λέει ο λόγος- στο ραδιόφωνο, δεν θα πάψω να λέω ποτέ ότι, ο Πανιώνιος του οφείλει την ύπαρξή του! Ειδικότερα τη φετινή χρονιά. Παραλάβαμε μία ΠΑΕ, που ναι μεν δεν είχε οφειλές, αλλά είχε μπροστά της… απίστευτες υποχρεώσεις. Κατά 99% φέρει την ευθύνη, με την καλή έννοια, για τη διεκπεραίωση αυτού του έργου. Ό,τι και να λέει ο καθένας, δεν μπορώ παρά να μην του βγάζω το καπέλο… Σήμερα, χωρίς αυτόν, θα μπορούσαμε, κάλλιστα, να είμαστε Απόλλωνας ή Εθνικός»!

Όσο για το λόγο που ο κ. Τσολακάκης επιμένει πως η όλη υπόθεση είναι μία πλεκτάνη, ο Γεράσιμος Βεντούρης δήλωσε: «Σέβομαι τη διαίσθησή του. Είναι χρόνια στην πιάτσα, αλλά έχουμε τρομερή διαφωνία στο θέμα των αγοραστών! Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη: όταν κάποιος έρχεται και προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, σε τόσο δύσκολους καιρούς, δεν τον… διώχνεις, αν δεν εξετάσεις το θέμα, αν δεν συζητήσεις μαζί του! Ο Κώστας (σ.σ. Τσολακάκης) λέει ότι πρόκειται για σκευωρία… Τι να πω; Θα δούμε… Προσωπικά, έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο των επενδυτών, ο οποίος είναι κι αυτός ένας σοβαρός επιχειρηματίας. Θα δούμε τι θα γίνει… Ξαναλέω, δεν μπορούμε να απορρίψουμε μία τέτοια πρόταση, χωρίς περαιτέρω συζήτηση».

Για το αν γνωρίζει κι άλλα μέλη του Δ.Σ. που… βλέπουν με κακό μάτι την πρόταση των Ελληνοκυπρίων, σημείωσε: «Πιστεύω ότι κανένας δεν είναι αρνητικός. Μια κι έξω, κανένας! Όλοι, βέβαια, έχουν τις απορίες τους».

Για τους νέους όρους που έθεσαν οι υποψήφιοι αγοραστές, να παραμείνει αυτός στην προεδρία και προπονητής ο Τάκης Λεμονής, είπε: «Αυτοί οι όροι τέθηκαν τώρα και επίσημα. Θα δούμε».

Όσο για το αν η πρόταση αποτελεί… ασφαλιστική δικλίδα για τον Πανιώνιο, δήλωσε: «Αυτή είναι η θέση των επενδυτών. Θα το πάμε αλλιώς λένε, αφού έγινε τόσο μεγάλο θέμα κι εφόσον δεν θέλουν να βγουν προς τα έξω τα ονόματά τους. Θα βάλουμε 3 εκατ. ευρώ και πείτε μας μετά τι θέλετε για να πάρουμε την ΠΑΕ. Δεν θεωρώ πως είναι σε λάθος κατεύθυνση η πρότασή τους. Δεσμεύομαι, όμως και δεν μπορώ να πω ονόματα κι ας έχουν βγει στον Τύπο».

Για το μέλλον της ομάδας, αν δεν προχωρήσει το θέμα των Ελληνοκυπρίων, πρόσθεσε: «Αν δεν προχωρήσει, τα πράγματα είναι δύσκολα! Υπάρχουν, όμως, παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα στο ταμείο. Παίκτες που θα πουλήσουμε. Δύσκολα, ωστόσο, θα είναι τα πράγματα και αν μπουν τα 3 εκατ. ευρώ… Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Το θέμα είναι να κάνεις σωστή διαχείριση. Ο προγραμματισμός, πάντως, συνεχίζεται με το σκεπτικό ότι δεν θα υπάρξει επενδυτής. Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις σε παίκτες και περιμένουμε…».

Τέλος, για το κεφάλαιο «Τάκης Λεμονής», τόνισε: «Ακόμα κι αν δεν προχωρήσει η επένδυση, πιστεύω ότι προπονητής μας θα είναι και πάλι ο Τάκης Λεμονής! Υπάρχει μεταξύ εκείνου και του κ. Τσολακάκη μία διάσταση απόψεων, αλλά έχω πει του Τάκη τι εστί Τσολακάκης για τον Πανιώνιο και να τον σεβαστεί… Ωστόσο, με ενόχλησε η συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή. Και του το είπα… Πρώτον, γιατί μου χάλασε το τριήμερο και γιατί ήταν κακή στιγμή… Εγώ, όμως, δεν μπορώ να του απαγορεύσω να μιλάει και όσα είπε, δεν μπορώ να πως ότι ήταν λάθος… Δεν έγινε με δόλο. Αυτό που θέλω είναι να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο με τον Τσολακάκη και τον Τάκη και να βρούμε τη λύση».

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags