Facebook Pixel Άνοδος και αποθέωση για ΟΦΗ!
| 2016-05-22 18:57:00

Άνοδος και αποθέωση για ΟΦΗ!

Άνοδος και αποθέωση για ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί επικράτησαν του Φωστήρα με 1-0 στο "Γεντί Κουλέ", τερμάτισαν πρώτοι και οριστικοποίησαν την άνοδό τους στη Football League με τους φιλάθλους να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας!

O ΟΦΗ τελείωσε ιδανικά τη σεζόν καθώς νίκησε τον Φωστήρα στην τελευταία αγωνισιτκή και έκλεισε εισιτήριο για το πρωτάθλημα της Football League της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ικανοί να προβληματίσουν τους Κρητικούς και να πάρουν τη νίκη που θα έδινε σε αυτούς την άνοδο.

Το "χρυσό" γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε ο Πόποβιτς στο 22' με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντί και γύρισμα του Ραπτάκη.

Οι παίκτες του Φωστήρα έχασαν τη μοναδική τους μεγάλη ευκαιρία στο 31', όταν η κεφαλιά του Καϊμακούδη μετά από την κακή έξοδο του Δερμιτζάκη απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Ραπτάκη και στη συνέχεια... εξαφανίστηκαν από το γήπεδο. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους μετά την αποβολή του Χαλκιά στο 50', καθώς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε καμια άλλη περίπτωση.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς πευχαίνοντας δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες των Χαντί (35, 90+3') και Καλέ (45', 52'), ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Παρ΄ολα αυτά, κατάφεραν να κραήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους και γιόρτασαν την άνοδο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα!

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Κώτσιος, Νάστος, Φραγκουλάκης (80' Γκούμας), Χαντί, Καλέ, Πόποβιτς (89' Σαχινίδης), Περογαμβράκης (74' Φαμπίνιο).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης (16' λ. τρ. Καλημέρης), Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (46' Στάμος), Κάπελας, Καϊμακαμούδης (61' Ζαγοριανός), Ντάφλας, Όγκμποε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags