Facebook Pixel «Μιλάμε με Ολυμπιακό, πρόταση δεν έχουμε…»
| 2011-06-13 23:55:00

«Μιλάμε με Ολυμπιακό, πρόταση δεν έχουμε…»

«Μιλάμε με Ολυμπιακό, πρόταση δεν έχουμε…»

Ο μάνατζερ του Ντάνιελ Πουντίλ μίλησε για τις επαφές με τον Ολυμπιακό και την επιθυμία του παίκτη να έρθει στο Λιμάνι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.
 

Ο Οντρεϊ Χόβανετς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα συνέστησε υπομονή, ενώ τόνισε πως εκτός της Γκενκ, που του προσφέρει τριετές συμβόλαιο ανανέωσης, ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για τον Πούντιλ.

«Ο Ολυμπιακός πράγματι μας έχει πλησιάσει,αλλά πρέπει να ξέρετε ότι επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμα. Οπως μας έχουν πει από το σύλλογο αυτό θα γίνει σύντομα, αλλά δεν περιμένουμε εξελίξεις αύριο, μεθαύριο. Είναι τιμητικό πάντως να ενδιαφέρεται ένας προπονητής, όπως ο κύριος Βαλβέρδε για τον Ντάνιελ»,είπε αρχικά στο sport.grο Χόβανετς.

Σε ερώτηση για το αν θέλει ο παίκτης να έρθει, τόνισε: «Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα τόσο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, που παίρνει πρωταθλήματα και παίζει στο ChampionsLeague. Φυσικά τον ενδιαφέρει τον Πούντιλ αυτή η προοπτική. Αυτή τη στιγμή όμως έχει συμβόλαιο με την Γκενκ και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα βρει και με την ομάδα».

Για το αν υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ανέφερε: «Ονόματα δεν μπορώ να σας πω, αλλά υπάρχουν τρεις ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Αυτό, που μπορώ να πω είναι πως προέρχονται από Ιταλία και Αγγλία».

Μας αποκάλυψε πάντως πως η Γκενκ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. «Η Γκενκ θέλει να τον κρατήσει στην ομάδακαι όπως λένε θα του κάνουν πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags