Facebook Pixel "Εφτάψυχη" και νταμπλούχος η Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-05-23 01:10:00

"Εφτάψυχη" και νταμπλούχος η Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Εφτάψυχη" και νταμπλούχος η Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζοντας με 10 παίκτες από το 36', η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Σεβίλλη (2-0) στην παράταση, και κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας μόλις μια εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα! Λυτρωτής ο Άλμπα.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τη Μπαρτσελόνα. Με ήρωα τον Ζόρντι Άλμπα που πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε νίκησαν τη Σεβίλλη στην παράταση και αναδείχθηκαν κυπελλούχοι Ισπανίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Με εξαίρεση ένα σουτ του Σουάρες από καλή θέση που κατέληξε άουτ (8') δεν είδαμε κάποια άλλη σημαντική στα πρώτα 35 λεπτά. Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι "πήρε φωτιά" καθώς ο Μαστεσεράνο ανέτρεψε τον Γκαμεϊρό ώντας τελευταίος παίκτης και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα! Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μπανέγε με τον Τερ Στέγκεν να κάνει υπέροχη επέμβαση κρατώντας το μηδέν. Η Μπαρτσελόνα απείλησε και αυτή με την κεφαλιά του Πικέ που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 44'.

Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος καθώς είδαμε ένα νευρικό παιχνίδι. Η Σεβίλλη είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 50' όταν του σουτ του Μπανέγα κόντραρε στον Πικέ και κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 65' ο Κρικόβιακ σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με τον Μπουσκέτς να βάζει σωτήρια την κόντρα. Σα να μην της έφτανε το αριθμητικό μειονέκτημα, η Μπάρτσα έχασε και τον Σουάρες, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 57'. Πάντως, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Μπανέγα ανέτρεψε το Νεϊμάρ και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Μέσι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρίκο στην εκτέλεση του φάουλ και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση!

Εκεί, η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε σαφώς πιο φρέσκια από την κουρασμένη αντίπαλό της. Οι Καταλανοί βρήκαν το γκολ που έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" με τον Ζόρντι Άλμπα. Ο Ισπανός αμυτνικός εκμεταλλέυτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μέσι και νίκησε τον Σέρχιο Ρίκο στο 97'! Στην εκπνοή ο Μέσι μοίρασε άλλη μια ασίστ, αυτή τη φορά στον Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε και έντυσε το κύπελλό... "Μπλαουγκράνα"! Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Σεβίλλη εξαιτίας αποβολής του Καρίσο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags