Facebook Pixel Αυτόν θέλει η Ρεάλ για… αντί-Ντε Χέα!
| 2016-05-25 23:01:00

Αυτόν θέλει η Ρεάλ για… αντί-Ντε Χέα!

Αυτόν θέλει η Ρεάλ για… αντί-Ντε Χέα!

Οι Μαδριλένοι φαίνεται πως ήδη έχουν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν αποκτήσουν τον Ισπανό ούτε φέτος.

Σύμφωνα με τον Γκιγιέμ Μπαλάγκ, δημοσιογράφο που θεωρείται έγκυρος σε θέματα ισπανικών ομάδων, οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθούν για την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι εάν δεν μπορέσουν να φέρουν στη Μαδρίτη τον Νταβίντ Ντε Χέα ούτε αυτό το καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζει ο Ισπανός ρεπόρτερ, αν και η μετακίνηση του Ντε Χέα στους «μερένχες» έμοιαζε δεδομένη στην αρχή της φετινής σεζόν, τα δεδομένα έχουν αλλάξει εξαιτίας της πολύ καλής χρονιάς που πραγματοποιεί ο Κέιλορ Νάβας, αλλά και της δρομολογημένης έλευσης του Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» που πιθανόν να δώσει κίνητρο για παραμονή στον Ισπανό γκολκίπερ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ:

«Υπάρχει μια ιδιωτική συμφωνία, βάσει της οποίας η Ρεάλ μπορεί να αγοράσει τον Ντε Χέα εάν πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει όμως και μια καταληκτική ημερομηνία. Είμαι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο θέλει τον Ντε Χέα αλλά πρόκειται για κάτι που θα το αποφασίσει ο Ντε Χέα και η Ρεάλ».

«Στην αρχή της σεζόν όλοι περίμεναν ότι ο Ντε Χέα θα συνεχίσει στη Ρεάλ, αλλά τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει, όχι επειδή ο Μουρίνιο είναι στη Γιουνάιτεντ αλλά γιατί και ο Νάβας τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Ρεάλ. Τι θα κάνει, λοιπόν, η Ρεάλ εάν δεν πάρει τον Ντε Χέα; Θα προσπαθήσει να πείσει τον Κουρτουά».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags