Facebook Pixel Μας… τρολάρει ο Ιμπραΐμοβιτς!
| 2016-05-26 20:04:00

Μας… τρολάρει ο Ιμπραΐμοβιτς!

Μας… τρολάρει ο Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του, αλλά...

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εθνικής Σουηδίας οι δημοσιογράφοι πέρασαν από... ανάκριση τον έμπειρο επιθετικό, αλλά δεν έμαθαν και πολλά, καθώς όπως τους είπε, αν και έχει αποφασίσει που θα παίζει την επόμενη σεζόν, ακόμα δεν το λέει, γιατί θέλει να γελάει με τα δημοσιεύματα του Τύπου!
 

«Θα δούμε τι θα γίνει... Το μέλλον έχει ήδη γραφτεί... Έχω πάρει την απόφασή μου. Είπα ότι έχω συγκεκριμένες προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, την Ιταλία και άλλες χώρες. Οι εναλλακτικές είναι πολλές. Δεν είναι σημαντικό για μένα να κλείσω ομάδα πριν το Euro. Απολαμβάνω να διαβάζω όσα γράφεται. Έχουν πλάκα», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς σούπερ- σταρ, ο οποίος ρωτήθηκε και για τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ:

«Νομίζω ότι η πρόσληψη του Μουρίνιο είναι εξαιρετική κίνηση. Θέλεις δράση; Παίρνεις τον Μουρίνιο... Νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που θα επαναφέρει ψηλά την ομάδα. Όπου και αν έχει πάει, κερδίζει! Ξέρει τι κάνει. Εάν θες επιτυχίες, παίρνεις τον Μουρίνιο».

Η κουβέντα, ωστόσο, για τον Πορτογάλο δεν σταμάτησε εκεί! Οι δυο τους έχουν συναντηθεί στην Ίντερ, με τον Σουηδό να μιλά με τα καλύτερα λόγια: «Πέρασα φανταστηκά όσο δουλέψαμε μαζί. Όταν έφυγα από την ομάδα είχα δηλώσει ότι δεν πέρασα πολύ χρόνο μαζί του, αλλά και αυτά τα λίγα που έζησα ήταν μοναδικό».

Οι σχέσεις τους, με λίγα λόγια, είναι εξαιρετικές κάτι που ενισχύει άλλωστε και την αισιοδοξία ότι στο τέλος θα συναντηθούν ξανά στο «Ολντ Τράφορντ»: «Μιλούσα μαζί του καθημερινά από τότε που έφυγα απ'την Ίντερ. Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τον Μουρίνιο και βρισκόμαστε σε επαφή. Όχι, όμως, δεν μιλήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags