Facebook Pixel Ποιον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού θέλει ο Ρανιέρι;
| 2016-05-28 11:00:00

Ποιον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού θέλει ο Ρανιέρι;

Ποιον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού θέλει ο Ρανιέρι;

Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει… τρέλα με παίκτη τον Πειραιωτών και θέλει να τον πάρει στη Λέστερ!

Ο Κώστας Φορτούνης αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και ήδη βλέπει τις μετοχές του στην ευρωπαϊκή αγορά να εκτοξεύονται.

Για τον Τρικαλινό άσο έχουν ήδη γραφτεί σενάρια για ενδιαφέρον διάφορων μεγάλων ομάδων και το τελευταίο από αυτά τον θέλει να είναι υποψήφιος για να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Αγγλίας!

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, τεχνικός της Λέστερ, κοιτάζει την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού για την ενίσχυση της ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Ιταλός, άλλωστε, γνωρίζει το Φορτούνη από τη θητεία του στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος και δεν θα μπορούσε να μην έχει αντιληφθεί την εντυπωσιακή εξέλιξη του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια βλέποντας νέα σενάρια για τον 23χρονο άσο να «σκάνε» το ένα μετά το άλλο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», οι πρωταθλητές σκοπεύουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόσο την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη πριν από την έναρξη της προετοιμασίας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags