Facebook Pixel To πρώτο «μπαμ» του Κούγια για τη ...Super League!
| 2016-05-28 20:45:00

To πρώτο «μπαμ» του Κούγια για τη ...Super League!

To πρώτο «μπαμ» του Κούγια για τη ...Super League!

Μεγάλη μεταγραφή - επιστροφή για την ΑΕΛ που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια. Ποιον παικταρά ετοιμάζεται να ντύσει ξανά στα βυσσινί; Διαβάστε το όνομα με ένα "κλικ"!

Έτοιμοι να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια είναι στη Λάρισα, καθώς πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισαν την άνοδο στη Super League. Πλέον, οι "βυσσινί" τρέχουν για να πάρουν την άδεια και παράλληλα σχεδιάζουν μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Ο Αλέξης Κούγιας και το επιτελείο του, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, εμφανίζεται σίγουρος πως η ΑΕΛ δε θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση και ότι θα παίξει κανονικά στη Super League. Γι΄ αυτό, μάλιστα, ετοιμάζει και ένα μεταγραφικό "μπαμ" που θα …τρελάνει τους φιλάθλους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στη Λάρισα φαίνεται πως εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Ξάνθη, συνέχισε στην Ελαζίγκσπορ και από τον Γενάρη στην Γκεζτέπε, ενώ πλέον διαπραγματεύεται το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κλέιτον έχει ήδη δεχθεί την πρώτη κρούση από τη Λάρισα και εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ο Κούγιας είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς ο Βραζιλιάνος ακόμα και στα 33 του, έχει ένα πολύ υψηλό κασέ.

Στην ΑΕΛ ο Λατινοαμερικανός άσος έπαιξε για μια διετία, από το 2006 μέχρι το 2008, κερδίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επαιξε μαζί της σε 71 ματς και σημείωσε 13 γκολ… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags