Facebook Pixel Πάταγο με μεταγραφή 94 μυρίων ο Κλοπ!
| 2016-05-30 11:26:00

Πάταγο με μεταγραφή 94 μυρίων ο Κλοπ!

Πάταγο με μεταγραφή 94 μυρίων ο Κλοπ!

Ενδεχόμενη απόκτησή του από την Λίβερπουλ θα προκαλέσει "σεισμό" στην ποδοσφαιρική Ευρώπη!

Η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί "ζεστά" στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να μπορέσει να κοντράρει, πλέον, στα ίσα τους μεγάλους της Αγγλίας και γιατί όχι να παλέψει για το πρωτάθλημα.

Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες ποιότητας και ειδικά παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ του Γιούργκεν Κλοπ και να τους θέλει και ο ίδιος στο μεγάλο λιμάνι.

Μια είδηση σήμερα από την Αγγλία και την "Mirror" κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν, ο οποίος έχει ως πρώτη επιλογή την μεταγραφή του στην ομάδα του Κλοπ.

Ο Αργεντινός επιθετικός που έβγαλε μάτια με τη Νάπολι την φετινή σεζόν (36 γκολ σε 35 ματς) θέλει να μετακομίσει στην Premier League, με τους "παρτενοπέι" να ζητούν 94 εκατομμύρια ευρώ -όσο δηλαδή είναι η ρήτρα του- για να τον παραχωρήσουν.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της Λίβερπουλ σε αυτή την περίπτωση, καθώς το μέλλον του Στάριτζ είναι μετέωρο, ενώ περιμένει και προτάσεις για την πώληση του Μπεντέκε. Άρα δεδομένα θα ψάξει για ικανό επιθετικό.

Για να δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags