Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Χουανφράν - Έστειλε γράμμα στον κόσμο της Ατλέτικο! (ΦΩΤΟ)
| 2016-05-30 17:06:00

Συγκλονίζει ο Χουανφράν - Έστειλε γράμμα στον κόσμο της Ατλέτικο! (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει ο Χουανφράν - Έστειλε γράμμα στον κόσμο της Ατλέτικο! (ΦΩΤΟ)

Ο μοιραίος των Μαδριλένων στον χαμένο τελικό δημοσίευσε μια συγκινητική επιστολή προς τους οπαδούς της ομάδας.

Φαίνεται πως η απώλεια του κρίσιμου πέναλτι στο συγκλονιστικό τελικό ενάντια στη Ρεάλ ακόμα τον Χουανφράν , ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά.

Ο 31χρονος αμυντικός δημοσίευσε μια επιστολή στο λογαριασμό των Ροχιμπλάνκος στο Instagram, με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του και δηλώνει πως είναι διαφορετικό να είσαι Ατλέτικο.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Γεια σας Ατλέτικος,

Ζήτησα από την ομάδα να στείλει σε όλους εσάς αυτό το γράμμα στο οποίο εκφράζω όλα όσα νιώθω. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις αντιδράσεις συμπαράστασης ότι ήρθα να σας ζητήσω να με συγχωρέσετε (σ.σ για το χαμένο πέναλτι).

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω επειδή πιστεύατε πάντα σε εμάς κι αποδείξατε ότι το να είσαι οπαδός της Ατλέτικο, είναι ξεχωριστό, διαφορετικό και η καρδιά χτυπάει διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλο.

Δύο χρόνια πριν, σας είπα πως θα επιστρέψουμε στον τελικό, τώρα σας λέω πως ο Γκάμπι, ο αρχηγός, θα σηκώσει το Champions League το συντομότερο δυνατόν και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο Νεπτούνο.

Σας αγαπώ τόσο πολύ,
Πάμε Ατλέτι»

 

Βλέποντας τα δάκρυά μου να αντανακλώνται στα πρόσωπα χιλιάδων οπαδών της Ατλέτικο μέσα στο γήπεδο, με βοήθησε να αντιμετωπίσω την τεράστια θλίψη που ένιωσα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όπως και την στήριξη των συμπαικτών μου, του προπονητή και όλων αυτών των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή την μεγάλη οικογένεια.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags