Facebook Pixel Αποκάλυψη Τόμιτς για Σπανούλη και η προφητεία!
| 2016-05-31 14:22:00

Αποκάλυψη Τόμιτς για Σπανούλη και η προφητεία!

Αποκάλυψη Τόμιτς για Σπανούλη και η προφητεία!

Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη ο Μίλαν Τόμιτς και η πρόβλεψη για τελικό ανάλογο του χθεσινού!

Ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει όταν... ίδρωνε τη φανέλα του Ολυμπιακού, το έζησε από το πόστο του βοηθού προπονητή, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά στην «ερυθρόλευκη» Ιστορία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο των Πειραιωτών στον τέταρτο τελικό μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και την προσθήκη του 12ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην «ερυθρόλευκη» τροπαιοθήκη.

Ενός τελικού, που, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ ο Μίλαν Τόμιτς, δεν πρόκειται να ξαναδούμε παρόμοιό του μέσα στην επόμενη πενταετία! Ενός τελικού που έφερε, όπως ο δεύτερος και ο τρίτος, την υπογραφή του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης, με τον συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου να υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο "Kill Bill" το απέδειξε με το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε στην εκπνοή της δεύτερης παράτασης ενώπιον του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος «αποχαιρέτησε» και επίσημα την ενεργό δράση.

Τι έχει σειρά στον Ολυμπιακό; Η ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη, με τον Μίλαν Τόμιτς να απαντά αυθόρμητα σε ερώτησή μας αν ο "V-Span" θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα... «Προφανώς!» είπε, για να «μαζέψει», όμως, τον ενθουσιασμό του και να προσθέσει γελώντας: «Τι να πω... Υπομονή».

Ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε και στα προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό στο αγωνιστικό κομμάτι του τέταρτου τελικού, όπως ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι, οι ενοχλήσεις του Οθέλο Χάντερ, τα πέντε φάουλ που συμπλήρωσε προς το τέλος της πρώτης παράτασης ο -εκ των κορυφαίων- Κώστας Παπανικολάου και όλα αυτά με δεδομένη την απουσία του υπερπολύτιμου Γιώργου Πρίντεζη.

Τέλος, ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου έστειλε και το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags