Facebook Pixel «Απορούμε και εμείς! Τόσο γρήγορα;»
| 2011-06-14 17:19:00

«Απορούμε και εμείς! Τόσο γρήγορα;»

«Απορούμε και εμείς! Τόσο γρήγορα;»

Για τους γοργούς ρυθμούς που φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τόνισε πως ακόμα και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Sport103.fm»:

Για το γεγονός ότι φέτος έχουν φύγει περισσότερα διαρκείας από ότι πέρσι την ίδια εποχή: «Μας έχει προξενήσει και εμάς απορία. Εχουν πουληθεί 450 εισιτήρια περισσότερα. Και σήμερα η κίνηση είναι πολύ καλή. Με την ανακοίνωση του προπονητή έχει μεγαλώσει και η κινητικότητα στα διαρκείας».

Για το προνόμιο με –20% στην τιμή: «Τα περισσότερα εισιτήρια φεύγουν στα πέταλα. Είναι 160 ευρώ και αν αναλογιστούμε ότι είναι 20 παιχνίδια, είναι ουσιαστικά 8 ευρώ το παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα προκριματικά».

Για το αν θα υπάρχει κάποια παράταση στην πρώτη περίοδο: «Δεν έχει συζητηθεί αλλά και τις προηγούμενες χρονιές δε θα δοθεί μάλλον παράταση, ούτως ώστε να μπορεί να αγοράσει ο κόσμος καλύτερες θέσεις».

Για την κινητικότητα σήμερα: «Εχει μεγάλη κίνηση. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Νομίζω ότι θα φύγουν πάνω απο 300 εισιτήρια διαρκείας

Για το ενδιαφέρον για σουΐτες: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τις σουΐτες. Από τις 15 οι 13 θα ανανεωθούν και υπάρχει ενδιαφέρον και για τις άλλες δύο».

Για το μπλουζάκι-δώρο που δίνει η ΠΑΕ: «Οποιαδήποτε στιγμή λειτουργίας των γραφείων με την επίδειξη του διαρκείας μπορούν να πάρουν το μπλουζάκι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ισχύει για το 10.000 πρώτους σε συνεργασία με την PUMA».

Για την προσφορά στους 2.000 νέους κατόχους διαρκείας: «Μέχρι τις 30 Ιουνίου μπορεί να αγοράσει νέος κάτοχος διαρκείας, αφού δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα η προτεραιότητα των πρώτων 2.000. Ισχύουν όλες οι πιστωτικές κάρτες, με 10 άτοκες δόσεις».

Για το ενδεχόμενο παράτασης των ημερομηνιών:«Μέχρι τις 20 Ιουλίου είναι η διάθεση των εισιτηρίων αλλά το ενδεχόμενο παράτασης είναι πολύ μικρό, αφού υπάρχει το πρώτο παιχνίδι για την Ευρώπη, 28 Ιουλίου ή 4 Αυγούστου».

Για το αν θα γίνουν νέοι έλεγχοι στο γήπεδο από την ΟΥΕΦΑ: «Δε μας έχει ενημερώσει η ΟΥΕΦΑ, αλλά πέρσι είχαμε περάσει το στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δε θα έχουμε πρόβλημα φέτος για το Γιουρόπα Λιγκ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags