Facebook Pixel Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…
| 2011-06-15 01:08:00

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τα όσα γίνονται στο χώρο των ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό

Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας και να μην δουλευόμαστε λέγοντας τα ίδια και τα ίδια. Συγνώμη αλλά δεν έχω κάτι καινούργιο να γράψω για τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρξε το οτιδήποτε που να μου έκανε κλικ αυτές τις μέρες, κάτι που να μην το έχουμε συζητήσει για να μην πω και εξαντλήσει ρε αδερφέ…
 

Για να καταλάβετε έφυγα τρεις μέρες για διακοπές και πήρα μαζί τον υπολογιστή απλώς για «ασφάλεια». Λέγοντας δηλαδή ότι θα τον ανοίξω μόνο αν σκάσει καμία Παναθηναϊκή βόμβα. Δεν το κάνω συχνά αυτό ή αν θέλετε καλύτερα δεν θυμάμαι να το κάνω σχεδόν ποτέ. Απλώς είχα ανάγκη από λίγη αποτοξίνωση. Την κατάφερα και τελικά δεν έχασα και τίποτα καθώς τα πράγματα στο τριφύλλι τα βρήκα ακριβώς όπως τα άφησα. Όχι, όμως και στον Τύπο. Eπομένως όσοι ενδιαφέρεστε απλά για τα παναθηναϊκά δρώμενα ας πατήσετε το Χ πάνω δεξιά και αύριο εδώ είμαστε πάλι.

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με κάτι διαφορετικό αφού η ζωή συνεχίζεται και αυτή εδώ η γωνιά δεν πρέπει να πιάσει αράχνες. Καταρχήν στις δημόσιες σχέσεις, τα pr και τους πάσης φύσης συνδικαλισμούς δεν είμαι καλός, όσο άλλοι συνάδελφοί μου κι αυτό το έχω πληρώσει πολλές φορές ακριβά. Επομένως λέω αυτό που νοιώθω και σκέφτομαι απλώς για να το βγάλω από μέσα μου και όχι για να καλοπιάσω τον Χ ή τον Ψ.

Θεωρώντας τον εαυτό μου «παιδί των εφημερίδων» μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να με αφήσει όλη αυτή η ιστορία στον χώρο του Τύπου. Κατανοώ ότι από τη στιγμή που μια ολόκληρη κοινωνία έχει βυθιστεί στο σκοτάδι και την αβεβαιότητα δεν θα γινόταν η πιάτσα των δημοσιογράφων να παραμείνει άβρεχτη. Είναι ωστόσο κανόνας στη ζωή πως ΜΟΝΟ όταν η φωτιά μπει και στο δικό σου σπίτι καταλαβαίνεις και τον πόνο του… γείτονα. Και τώρα οι φλόγες καίνε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα σπίτια, άσχετα αν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με βρίσκει - κατόπιν δικής μου επιλογής - εκτός εφημερίδων.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags