01/06/16 - 09:58

"Το λέω με παράπονο..."

Παρά τη χαρούμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ, με την εξασφάλιση της πρωτιάς στα πλέι οφ, ένας παίκτης του Δικεφάλου έβγαλε πικρία...

"Το λέω με παράπονο..."
29.213views 0shares

Ο Μιγκέλ Βίτορ λοιπόν κράτησε τη σημερινή επιτυχία αλλά στις δηλώσεις του για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, παρότι άφησε ένα μικρό «παράθυρο» για να αλλάξουν τα δεδομένα, ουσιαστικά αποχαιρέτησε.

«Αυτή τη στιγμή, δεν είναι δική μου η απόφαση. Η ομάδα έχει τον τελευταίο λόγο. Είμαι πολλά χρόνια εδώ εγώ και η οικογένεια μου. Πέρασα πολύ όμορφα. Έτσι είναι ζωή, αν δεν αλλάξει κάτι…»

Για το πότε θα ξέρει οριστικά:
«Αυτή η κουβέντα που είχαμε, είναι ότι θα είχα μια ενημέρωση πριν τα πλέι οφ. Δεν είχα. Με παράπονο το λέω. Δεν είχα να αποδείξω κάτι σε αυτά τα έξι ματς, είμαι τρία χρόνια εδώ. Αλλάξαμε πολλούς προπονητές, έδειξα ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Θα ξαναμιλήσουμε αύριο-μεθαύριο αν μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά θα πρέπει να δω κι εγώ τι θα κάνω, μιλάμε για τη ζωή μου».

Για το τι νιώθει για τον ΠΑΟΚ:
«Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω οπαδούς, συμπαίκτες, όλους. Να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σαββίδη που έχει επενδύσει πολλά λεφτά έχει δώσει μια προοπτική, γιατί τα τελευταία χρόνια κάπως σπαταλήθηκαν τα χρήματα που επένδυσε». 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ