14/06/11 - 18:05

"Ο Ρ.Σπυρόπουλος... έριξε τον Ηρακλή"!

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου, κατήγγειλε πως πίσω από τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Β` Εθνική κρύβεται ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος!

"Ο Ρ.Σπυρόπουλος... έριξε τον Ηρακλή"!
34.293views 0shares

Την εντολή στο ΙΚΑ Καλαμαριάς για να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα της ΕΠΟ για αποστολή των στοιχείων που αφορούν την ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Καράογλου στο "Αθλητικό Μetropolis".. Διοικητής του ΙΚΑ σήμερα και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Παράλληλα, τόνισε πως την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης εναντίον του Ηρακλή εξέτασε ο Χαρίλαος Κλουκίνας που κατάγεται από τα Τρόπαια Αρκαδίας.

«Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ερευνά τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού δεν είχε το δικαίωμα μία δημόσια υπηρεσία να στείλει προσωπικά στοιχεία μίας εταιρίας σε ένα ιδιώτη. Είναι σαν να ζητάει ο οποιοσδήποτε την φορολογική ή την ασφαλιστική ενημερότητα οποιασδήποτε εταιρίας. Δεν είχε το δικαίωμα το ΙΚΑ να στείλει τα στοιχεία της ΠΑΕ Ηρακλής και αυτό είναι κάτι που απασχολεί τους νομικούς της ΠΑΕ Ηρακλής».

Πηγή: metrosport.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ