Facebook Pixel Τα σπρώχνει ο Κούγιας για μεταγραφάρα Σούπερ Λιγκ!
| 2016-06-01 22:45:00

Τα σπρώχνει ο Κούγιας για μεταγραφάρα Σούπερ Λιγκ!

Τα σπρώχνει ο Κούγιας για μεταγραφάρα Σούπερ Λιγκ!

Δεν είναι μόνο ο Κλέιτον που παίζει δυνατά για τη Λάρισα. Ο πρόεδρος ετοιμάζει ένα ακόμα δυνατό χτύπημα με ξένο άσο από τη μεγάλη κατηγορία! Ο sportdog αποκαλύπτει το όνομα...

Σε ρυθμούς φιέστας βρίσκονται ακόμα στη Λάρισα, καθώς δεν έχουν σταματήσει να γιορτάζουν τη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν και περιμένουν την τυπική έγκριση της ανόδου, δηλαδή το "οκ" για την αδειοδότηση.

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του δεν ανησυχούν και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό, σε συννενοήση με τον Σάκη Τσιόλη, για την επόμενη σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Σούπερ Λιγκ.

Στην Λάρισα μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να κάνουν μεταγραφές που θα προκαλέσουν ντόρο κι αυτό φαίνεται από τα πρώτα ονόματα μεταγραφικών στόχων που έχουν κυκλοφορήσει. Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, στην ΑΕΛ έχουν κάνει ήδη κρούση στον Κλέιτον, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τού SportDog, ο Αλέξης Κούγιας ετοιμάζει μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή. 

Πρόκειται για έναν ξένο ποδοσφαιριστή με γεμάτη καριέρα και πολλές εμπειρίες και από την Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη χώρα μας και πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν. Ο λόγος για τον Ουσέρο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ωστόσο επιθυμεί να παραμείνει εντός συννόρων.

Το όνομα του έχει ήδη ακουστεί για Άρη και Ξάνθη, ωστόσο στη Λάρισα εκτιμούν πως έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα ώστε να τον κάνουν δικό τους, καθώς ο έμπειρος Ισπανός μέσος, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Σάκη Τσιώλη, από την κοινή παρουσία τους στην Τρίπολη.

Μάλιστα, ο Ουσέρο αποτελεί επιθυμία του Έλληνα κόουτς και όπως μαθαίνουμε, ο Κούγιας δε θέλει να του χαλάσει το χατίρι. Γι΄ αυτό σκοπεύει να βάλει το χέρι στην τσέπη, ώστε να του δώσει ένα καλό συμβόλαιο, που θα τον ψήσει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags