Facebook Pixel Σίλβα: «Συνεχίζω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποκλείω τίποτα...»
| 2016-06-01 23:44:00

Σίλβα: «Συνεχίζω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποκλείω τίποτα...»

Σίλβα: «Συνεχίζω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποκλείω τίποτα...»

Ο Πορτογάλος μίλησε και πάλι για το μέλλον του και για το συμβόλαιο που έχει με τους Πειραιώτες.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε την Τετάρτη το παρών σε παρουσίαση βιβλίου Πορτογάλου δημοσιογράφου και απάντησε για ακόμη μια φορά σε ερωτήσεις που αφορούν στο μέλλον του και όλα τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την Πόρτο και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον. Η δουλειά του προπονητή είναι τέτοια που ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι», απάντησε αρχικά σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε στο μέλλον να αναλάβει την Σπόρτινγκ.

Όσον αφορά στο αν η Πόρτο του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, ανέφερε: «Με κάθε ειλικρίνεια, κανείς από την Πόρτο δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για το άμεσο μέλλον του: «Εγώ συνεχίζω στον Ολυμπιακό και όχι γιατί η Πόρτο επέλεξε τον Νούνο. Συνεχίζω γιατί έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η πιθανότητα για αλλαγές όμως ο στόχος μου είναι να συνεχίσω».

Σχετικά με τις φιλοδοξίες του και το αν ξεπερνούν το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για τα ίδια πράγματα. Έχω εκφράσει τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μου. Μόλις στέφθηκα πρωταθλητής στην Ελλάδα και για μένα αυτό είναι κάτι το σπουδαίο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags