Facebook Pixel Μητρόπουλος: «Ο Θωμάς στηρίζει Σαββίδη - Μελισσανίδη!»
| 2016-06-02 17:07:00

Μητρόπουλος: «Ο Θωμάς στηρίζει Σαββίδη - Μελισσανίδη!»

 Μητρόπουλος: «Ο Θωμάς στηρίζει Σαββίδη - Μελισσανίδη!»

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε για τα όσα απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, για το αν ο Θωμάς Μητρόπουλος βρίσκεται με την αντιπολίτευση, αλλά και τι συμβαίνει με Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και Γκιρτζίκη.

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και αναφέρθηκε στις φήμες που υπάρχουν για στήριξη του Θωμά Μητρόπουλου στην πλευρά της αντιπολίτευσης ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Μητρόπουλου:

Για την πρόταση του Τζώρτζογλου να συναντηθούν οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ: «Εγώ έχω ένα ρητό που το ακολουθώ πιστά: Η γνώση είναι δύναμη. Είναι προφανές ότι δεν έχει γνώση σε νομικά πράγματα ο Τζώρτζογλου. Δεν μπορούν να συναντηθούν οι τέσσερις ομάδες γιατί θα σήμαινε παραβίαση περιοριστικών όρων του κ. Μαρινάκη.».

Η άποψή του για τον Γκιρτζίκη: «Όταν κάποια στιγμή δοθεί η ευκαιρία σε κάποια από τις δύο πλευρές, δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουν με ψύχραιμο τρόπο, που επιβάλλεται να υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Ο τροχονόμος που θα βάλει τις πλευρές σε έναν δρόμο είναι ένας, η ΕΠΟ. Όφειλε να παρέμβει σε αυτή την ιστορία, να τοποθετηθεί, για να λειτουργήσει πυροσβεστικά, ώστε να μην φτάσει το πράγμα εκεί. Έπρεπε να σηκώσει το τηλέφωνο ο Γκιρτζίκης και να πει στον Τζώρτζογλου ότι δεν γίνεται αυτό το πράγμα και το ίδιο να έκανε και με τους παράγοντες των ομάδων. Επιμένω και το λέω στην εφημερίδα μου, ότι ο Γκιρτζίκης είναι παντελώς ακατάλληλος να χειριστεί τέτοια θέματα».

Για τη στήριξη του Ολυμπιακού στον Γκιρτζίκη: «Αυτοπροτάθηκε μόνος του ο Γκιρτζίκης και αυτό είναι λάθος από την πλευρά του Ολυμπιακού. Είναι λάθος η επιλογή ή η στήριξη του Γκιρτζίκη. Κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση ο Γκιρτζίκης χάνει ψήφους. Έβαλα ένα άλογο στην εφημερίδα και είπα ότι δεν τραβάει το άλογο. Ξεφτιλιστήκαμε σε όλη την Ευρώπη με το Κύπελλο. Αν του λέει κάποιος άλλος να αλλάξει γνώμη, τότε είναι άξιος της μοίρας του. Δεν είναι πρόεδρος, είναι γραμματοκομιστής».

Για το αν ο Θωμάς Μητρόπουλος λειτουργεί υπέρ των Σαββίδη – Μελισσανίδη: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος ήταν παράγοντας του Αιγάλεω και οδήγησε την ομάδα στην Ευρώπη. Έχει μεγάλη επιρροή στις Ενώσεις. Όσο στήριζε τον Ολυμπιακό ήταν κακός και τώρα είναι καλός; Τι τον νοιάζει τον Τζώρτζογλου τι κάνει; Δεν επιθυμεί να βοηθηθεί η αντιπολίτευση. Ο αδερφός μου δεν πιστεύει στη διοίκηση Γκιρτζίκη. Στηρίζει την άλλη πλευρά και το λέει ευθέως. Μπορεί να υποστηρίξει όποιον θέλει. Αν τη θέλουν τη στήριξη, καλώς. Δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αλλά έχει φιλίες 20-30 ετών. Αν ποτέ έχει καμιά επαφή και ζητάνε τη γνώμη του, θα πει δυο πράγματα».

Για τον Γραμμένο: «Δεν θέλω να κάνω καμία κρίση για το ποιος είναι καλός και ποιος καλύτερος. Θα κάνω κρίση σε αυτούς που κάνανε κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι διαπιστωμένο και μπορεί κανείς να δώσει ονοματεπώνυμο».

Αν εμπλέκεται ο Γκαγκάτσης με την αντιπολίτευση: «Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο πρόσωπο του Γκαγκάτση και δεν πρόκειται, αν δεν έχω κάποιο στοιχείο. Δεν έχω πληροφόρηση για το αν εμπλέκεται. Είναι παράγοντας και ο γιος του στον ΠΑΟΚ και φαίνεται σε ποια πλευρά είναι».

Για το πώς βλέπει το σημερινό καθεστώς της ΕΠΟ: «Είμαι κάθετα αντίθετος στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και τον Γκιρτζίκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι με άλλους. Δεν μπορώ να υποστηρίξω τον Γκιρτζίκη, δεν γίνεται. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο κατάντημα στο ποδόσφαιρο και είμαι πάνω από 40 χρόνια στον χώρο. Εκφράζω την απορία μου. Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έξυπνος άνθρωπος. Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν αντιδράει για τον Γκιρτζίκη;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags