Facebook Pixel "Μπαμ" Γιαννακόπουλου με διεθνή Έλληνα άσο!
| 2016-06-05 11:45:00

"Μπαμ" Γιαννακόπουλου με διεθνή Έλληνα άσο!

"Μπαμ" Γιαννακόπουλου με διεθνή Έλληνα άσο!

Έναν πολύ έμπειρο παίκτη (πρώην του ΠΑΟΚ) ετοιμάζεται να χτυπήσει ο ισχυρός επιχειρηματίας για να εκτοξεύσει το επίπεδο της ομάδας του! Διάβασε το όνομα...

Από την πρώτη ημέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί ο ίδιος ενεργά με τα αθλητικά δρώμενα, έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη. Μέχρι στιγμής συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας, ξοδεύοντας πολλά χρήματα γιατί ο στόχος του είναι πάντα η κορυφή.

Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αλλά και με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σπάρτης, την οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δει άμεσα να γίνεται μια ομάδα πρωταγωνίστρια στη Σούπερ Λιγκ.

Γι΄ αυτό σκοπεύει να προχωρήσει φέτος σε σημαντικές προσθήκες, με παίκτες γνωστούς και έμπειρους. Μάλιστα, ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτα όνομα που ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου σκοπεύει να φέρει στη Σπάρτη.

Ο λόγος για τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδα, είναι 34 ετών και οπωσδήποτε μπορεί με τις παραστάσεις του να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Σπάρτης.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι στην ομάδα αγωνίζεται ένας ακόμα παίκτης με πλούσια καριέρα και πέρασμα από τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος αν και πλέον είναι 38 ετών, δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του γκολ.
   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags