Facebook Pixel Απίστευτες ατάκες Τούντορ για Σαββίδη, Ίβιτς, ΠΑΟΚ!
| 2016-06-06 15:18:00

Απίστευτες ατάκες Τούντορ για Σαββίδη, Ίβιτς, ΠΑΟΚ!

Απίστευτες ατάκες Τούντορ για Σαββίδη, Ίβιτς, ΠΑΟΚ!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του Δικέφαλου!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθούσα όλο τον καιρό την πρόοδο του ΠΑΟΚ, γιατί «Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ». Συγχαρητήρια σε όλους. Τους παίκτες τον προπονητή, τον Ιβάν Σαββίδη για την πρώτη θέση στα play offs. Παρακολουθώ όλους τους αγώνες, αν όχι ζωντανά τουλάχιστον τα αποτελέσματα.

Για τον Βλάνταν Ίβιτς που είπε ότι του ανήκει μερίδιο της επιτυχίας:

«Η δουλειά του προπονητή είναι περίπλοκη και δύσκολη. Ευχαριστώ τον Βλάνταν Ίβιτς για το λόγια του. Θεωρώ ότι θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα για να προχωρήσει στο Champions League».

Για την παραμονή του Ίβιτς στον πάγκο της ομάδας:

«Σαφώς ο Ίβιτς είναι πολύ καλός και του αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί 3-4 πολύ καλούς παίκτες για να προχωρήσει στο Champions League».

Για την συμβουλή που έχει να δώσει στον Σέρβο τεχνικό:

«Είναι δύσκολο να δώσω συμβουλή στον Ίβιτς. Είναι δύσκολη δουλειά, ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολη ομάδα . Θεωρώ ότι η ομάδα δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές ούτε στην ομάδα ούτε στο πλάνο. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή, θα ήταν πως στον ΠΑΟΚ θέλει πολύ υπομονή».

Για το αν θεωρεί ότι πέτυχε ή όχι στον ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να σκέφτομαι το παρελθόν, προχωράω μπροστά. Από την εμπειρία μου στην Θεσσαλονίκη έχω κερδίσει πολλά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Τα είπα όλα στην προηγούμενη συνέντευξη. Το πάθος του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο και θα μάθει από τα λάθη του για να προχωρήσει. Ο Σαββίδης μπορεί να διορθώσει τις κινήσεις του στο μέλλον».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:

«Το σημαντικό είναι το γήπεδο. Ο προπονητής μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες. Στο γήπεδο όμως φαίνονται όλα και γιατί ο Μπερμπάτοφ δεν μπόρεσε να τα δώσει αυτά, δεν το ξέρω. Είναι δύσκολο να κρίνω αν είναι σωστό ή όχι η απόκτηση του Μπερμπάτοφ, ελπίζω να πετύχει με τον επόμενο προπονητή, σέβομαι την απόφαση του Σαββίδη. Αυτός θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Για το σύστημα και αν θεωρεί ότι του κόστισε την δουλειά:

«Δεν έχει καμιά σημασία το σύστημα. Δεν έπαιξα 3-5-2 άλλα 3-4-3 αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτό είναι θέμα των δημοσιογράφων, είναι ηλίθιο, εκείνοι δημιούργησαν το θέμα».

Για την ανάδειξη του Τζαβέλλα ως mvp:

«Στην δική μου περίπτωση ήταν πολλοί κρίσιμοι ποδοσφαιριστές, ο Μάκ, ο Βίτορ, Ο Ροντρίγκες, ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Σε αυτούς τους 9 μήνες που δουλεύαμε μαζί ο Τζαβέλλας έκανε μεγάλα βήματα».

Για τον Λέοβατς που είχε πει ότι ο Τούντορ ήταν ανέτοιμος για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω ακούσει με τα αυτιά μου την δήλωση του Λέοβατς, δεν θέλω να την σχολιάσω».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα:

«Έχω θετικές εμπειρίες στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, θεωρώ πως είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην χώρα. Προσπαθώ να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα, και φυσικά το καλύτερο ήταν το «διπλό» στο Ντόρτμουντ».

Για το τι θα έπρεπε να αλλάξει στον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει:

«Όσων αφορά στην δική μου δουλειά, δεν θα άλλαζε τίποτα, αλλά η επικοινωνία μου με την διοίκηση της ομάδας πρέπει να αλλάξει για να επιστρέψω. Βασικό είναι η διοίκηση και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα. Ελπίζω ότι θα ξανάερθω στην Θεσσαλονίκη γιατί οι αναμνήσεις μου από την ομάδα και τον κόσμο είναι πάρα πολύ καλές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags