Facebook Pixel Υπογράφει νέο συμβόλαιο και παίρνει πόδι!
| 2016-06-07 19:00:00

Υπογράφει νέο συμβόλαιο και παίρνει πόδι!

Υπογράφει νέο συμβόλαιο και παίρνει πόδι!

ΠΟΙΟΣ παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τους Πειραιώτες, προκειμένου να δοθεί μετά δανεικός!

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια και συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μοιραία, λοιπόν, έχει ένα μεγάλο ρόστερ, από πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που δεν γίνεται όμως όλοι να είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα ή να χωράνε στον σχεδιασμό του για την ομάδα...

Κάπως έτσι αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να δίνονται δεξιά και αριστερά με τη μορφή δανεισμού...

Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού, που παρότι είναι από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στη θέση του, δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στο ρόστερ του Πορτογάλου προπονητή.

Με αποτέλεσμα ήδη να συζητάνε τη νέα ομάδα στην οποία θα δοθεί δανεικός, αφού πρώτα όμως υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Τον θέλουν, τον πιστεύουν στο Λιμάνι, απλώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Μάρκο Σίλβα ότι του είναι απαραίτητος.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού, πιθανότατα σε ομάδα του Βελγίου, αφού πρώτα του ανανεώσουν το συμβόλαιο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags