Facebook Pixel Να κάνει εξετάσεις ο Σισέ πριν από το «Καραϊσκάκης»
| 2011-01-11 22:28:00

Να κάνει εξετάσεις ο Σισέ πριν από το «Καραϊσκάκης»

Να κάνει εξετάσεις ο Σισέ πριν από το «Καραϊσκάκης»

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει για τα νεύρα του Τζιμπρίλ Σισέ και γιατί πρέπει να κάνει εξέταση… ζαχάρου πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο διάσημος για την εριστική του διάθεση στους αγώνες της ομάδας του, Τζιμπρίλ Σισέ, πήγε πάλι να χαλάσει το παιχνίδι με τον Άρη. Αφού πρώτα έπιασε και έσφιξε το πρόσωπο του στόπερ του Άρη, Λαζαρίδη, που είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ήσυχα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, στη συνέχεια έστρεψε το μένος του στον Οριόλ, που του ζήτησε τον λόγο για τη συμπεριφορά του.

Πολύ γρήγορα, ο διάλογός τους φάνηκε να παίρνει διαστάσεις λογομαχίας και πιθανού επεισοδίου, αφού ο Σισέ δεν έδειχνε διάθεση να δώσει τόπο στην (αδικαιολόγητη) οργή. Έτσι, έφτασε κάποια στιγμή να δείχνει τάσεις επιθετικές, δίνοντας την εντύπωση ότι σκοπεύει να τον… κυνηγήσει για να τον δείρει!

Όλα αυτά μπροστά στον απορούντα διαιτητή που παρακολουθούσε τη σκηνή μάλλον αδιάφορος. Δεν έκανε καμία προσπάθεια ο κ. Σταθόπουλος να συνετίσει τον Σισέ, μη θέλοντας προφανώς να τα βάλει μαζί του.

Φυσικά, όλα συνέβαιναν μπροστά και στον τηλεοπτικό φακό. Στη συνέχεια όμως, όταν οι πρωταγωνιστές των γεγονότων μπήκαν στη φυσούνα, σε χώρο δηλαδή που δεν έδειχναν οι κάμερες, Σισέ και Οριόλ τα κουβέντιασαν και τα βρήκαν μεταξύ τους μια χαρά.
Ο Σισέ απέδειξε πάντως για μία ακόμη φορά ότι έχει τη νοοτροπία του «καπετάν γ…ω» στην ομάδα του και όποτε του κάνει κέφι, κάνει τον καμπόσο σε όποιον θέλει. Φυσικά, πάντα κάτω από τη σκανδαλώδη υπερ-ανοχή των διαιτητών τύπου Σταθόπουλου.

Όμως και για τους τηλεπεριγραφείς δεν φαίνεται να «τρέχει τίποτα» σχετικά με τη συμπεριφορά του Γάλλου φορ. Δίνουν και αυτοί την εντύπωση ότι δεν τολμούν να τα βάλουν με τον Σισέ και τους «φαν» του. Αντί να ψάξουν την ιταμή και προκλητική συμπεριφορά του, αρκούνται σε ήπιους χαρακτηρισμούς όπως ότι «είναι εκνευρισμένος». Λες και μόνον ο Σισέ έχει το δικαίωμα να εκνευρίζεται σε έναν αγώνα και να φέρεται όπως φέρεται.

Εν πάση περιπτώσει, αν εκνευρίζεται τόσο εύκολα (τι του έκανε άραγε ο Λαζαρίδης και τον εκνεύρισε;) νομίζω πως καλό θα είναι να πάει να κάνει μία εξέταση… ζαχάρου. Μήπως έχει ανέβει δηλαδή και δεν το έχει πάρει χαμπάρι, γι’ αυτό και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Ας πάει λοιπόν για εξέταση ζαχάρου, πριν έρθει η ώρα του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και έχουμε καμία… επιδείνωση της κατάστασής του.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags