Facebook Pixel Μπράβο!! Πρώτη στον κόσμο η Κατερίνα Στεφανίδη
| 2016-06-08 19:21:00

Μπράβο!! Πρώτη στον κόσμο η Κατερίνα Στεφανίδη

Μπράβο!! Πρώτη στον κόσμο η Κατερίνα Στεφανίδη

H Ελληνίδα αθλήτρια με άλμα στα 4.86μ. στο Gala της Φιλοθέης, πραγματοποίησε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε πως δύο μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση αφού, στο γκαλά γυναικών της Φιλοθέης, πριν από λίγο, πέρασε τα 4,86 μ. και με αυτή την επίδοση πέτυχε την κορυφαία φετινή επίδοση του κόσμου στο επί κοντώ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4,60 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, όπως έκανε και στα 4,70 μ. και στα 4,86 μ.. Επιχείρησε, μάλιστα, να “πετάξει” και στα 5 μ. δίχως, όμως, να τα καταφέρει αφού ο άνεμος δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός.

Η Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) βρίσκεται, πλέον, στη δεύτερη θέση των φετινών επιδόσεων με 4,84 μ. και τρίτη είναι η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4,83 μ.. Η Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ) και η Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία) που έχουν ξεπεράσει, το 2016, τα 4,82 μ. και 4,80 μ., αντίστοιχα, συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, που είστε εδώ. Είναι όμορφο που έγιναν καλές επιδόσεις και ελπίζω να περάσατε καλά. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε γιατί το χρειαζόμαστε», είπε η Στεφανίδη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της απευθυνόμενη στον κόσμο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags