Facebook Pixel Απίστευτο: Ακόμα δεν ήρθε… τέλειωσε από την ΑΕΚ;
| 2016-06-08 20:55:00

Απίστευτο: Ακόμα δεν ήρθε… τέλειωσε από την ΑΕΚ;

Απίστευτο: Ακόμα δεν ήρθε… τέλειωσε από την ΑΕΚ;

Χρόνια έχει να συμβεί κάτι παρόμοιο σε μεγάλη ομάδα. Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα την οριστική συμφωνία με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο και λίγο μετά του …έριξε άκυρο.

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, καθώς μετά το θρίλερ με τον προπονητή, σήμερα είχαμε και το πρώτο… μεταγραφικό σήριαλ, το οποίο όμως δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Συγκεκριμένα, η Ένωση κατάφερε μέσα σε μία ημέρα να κλείσει δύο τερματοφύλακες, τους Λόρια και Μπάρκα, όμως τελικά στην πορεία… απέρριψε τον έναν, παρότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε συμφωνήσει μαζί του προφορικά!!

Αρχικά, ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε με τον Λόρια και συμφώνησαν να έρθει ο Γεωργιανός στην ΑΕΚ, όμως λίγο αργότερα, η διοίκηση έκλεισε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή, αυτή του Βασίλη Μπάρκα από τον Ατρόμητο. Έτσι λοιπόν, μέσα σε μία ημέρα, η Ένωση βρέθηκε με δύο νέους τερματοφύλακες, τη στιγμή που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ οι Ανέστης, Μπαρόχα (που έχει οψιόν), Βούρας και Ντούνης.

Η συμφωνία όμως με τον Ατρόμητο για τον νεαρό Έλληνα πορτιέρε, έφερε τη μεγάλη ανατροπή, καθώς υπήρξε νεότερη επικοινωνία με τον Λόρια, τον οποίο ενημέρωσαν πως δεν ισχύει η συμφωνία του με τον Κετσπάγια και ότι δεν θα έρθει τελικά στην ΑΕΚ…

** Αργά το βράδυ της Τετάρτης, κυκλοφόρησε πως ο Κετσπάγια επιμένει για την απόκτηση του Λόρια, τη στιγμή που ο Μπάρκας έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να έρθει μόνο για να παίζει βασικός. Εάν δεν λάβει σχετική δέσμευση ο νεαρός τερματοφύλακας, τότε θα ζητήσει να μείνει δανεικός στον Ατρόμητο, οπότε ο Γεωργιανός μπορεί να πάρει μία... δεύτερη ευκαιρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags