Facebook Pixel Ανατροπή …στην ανατροπή με Λόρια;
| 2016-06-09 02:33:00

Ανατροπή …στην ανατροπή με Λόρια;

Ανατροπή …στην ανατροπή με Λόρια;

Οι τελευταίες εξελίξεις με την θέση του τερματοφύλακα στην ΑΕΚ. Τι ζητάει ο Κετσπάγια και τι θέλει ο Μπάρκας. Κρίσιμη μέρα για δύο μεταγραφές η Πέμπτη!

Σε μεταγραφή… θρίλερ έχει εξελιχθεί η απόκτηση του Λόρια από την ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός γκολκίπερ, αρχικά, το μεσημέρι της Τετάρτης είχε τηλεφωνική επαφή με τον Κετσπάγια και εκεί συμφώνησε προφορικά να έρθει στην Ένωση.

Ωστόσο, λίγες αργότερα, μετά από κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Μπάρκα, εξέλιξη που…. κόλλησε την υπόθεση Λόρια, καθώς μαζί με τους Ανέστη - Μπαρόχα (οψιόν) είχαν μαζευτεί πολλοί γκολκίπερ στην ομάδα.

Ο 30χρονος Γεωργιανός ενημερώθηκε πως η μεταγραφή του είναι στον… αέρα, ενώ ο Κετσπάγια σε νέα επικοινωνία με την διοίκηση, ζήτησε να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς θέλει τον παίκτη στο ρόστερ. Την ίδια ώρα, ο Μπάρκας που ακόμα δεν έχει μιλήσει με την ΑΕΚ (έρχεται από Αυστραλία Πέμπτη πρωί), έχει ξεκαθαρίσει πως τη νέα σεζόν θέλει να παίζει βασικός. Αν λοιπόν δεν «εξασφαλίσει» από τους Κιτρινόμαυρους γάντια πρώτου τερματοφύλακα, τότε ενδέχεται να ζητήσει να μείνει δανεικός στον Ατρόμητο για έναν ακόμα χρόνο.

Και κάπως έτσι, υπήρξαν οι… δεύτερες σκέψεις για Λόρια, ο οποίος είναι «stand by» πλέον και περιμένει την εξέλιξη των συζητήσεων της ΑΕΚ με τον Μπάρκα, πιθανότατα την Πέμπτη. Αν ο νεαρός δεν πεισθεί ότι θα έχει τον χρόνο που θέλει στην Ένωση, τότε θα μείνει στο Περιστέρι και ο Λόρια, προσωπική επιλογή Κετσπάγια, θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει. Αν ο Μπάρκας μείνει από τώρα στα Σπάτα, τότε θεωρείται δύσκολο να έρθει και ο Λόρια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags