Facebook Pixel "Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ!"
| 2016-06-09 17:14:00

"Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ!"

"Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ!"

Ποιος άσος ομάδας της Superleague τόνισε οτι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο;

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στο Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για την επιστροφή του στον «Δικέφαλο» μετά τον δανεισμό του στη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη:

Για το αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Θα φανεί αν επιστρέψω, πιστεύω πως ναι. Είναι θετικά προς το παρόν τα πράγματα, αλλά θα κριθούν όλα στην προετοιμασία».

Για την εμπειρία του στη Βέροια: «Ο στόχος ήταν να πάρω παιχνίδια, γι’ αυτό πήγα δανεικός στη Βέροια. Έπρεπε να γνωρίσω τη Super League, για να γυρίσω πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν γίνει τελικά αυτό, θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Αν φοβάται τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι διαφορετική ομάδα από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ, θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Αυτό θα μου κάνει και καλό, για να γίνω και εγώ καλύτερος».

Για τον Ίβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ίβιτς. Τον ξέρω από κάποιες προπονήσεις που έκανα στα τέλη της σεζόν, μόλις είχα τελειώσει με τον Πιερικό. Από εκεί και πέρα δεν τον ξέρω».

Η άποψή του για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Έκανε πολύ καλή πορεία και από εκεί που ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς, τελικά κατάφερε να τερματίσει πρώτος και να πάει στα προκριματικά του Champions League. Νομίζω ότι αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ».

Αν χρειάζονται προσθήκες για την επόμενη σεζόν: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα προκριματικά. Νομίζω ότι θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες, ώστε η ομάδα να πάει πολύ καλά όλη τη χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags