Facebook Pixel Κλέβει παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Κούγιας!
| 2016-06-11 10:30:00

Κλέβει παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Κούγιας!

Κλέβει παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Κούγιας!

TO αφεντικό της ΑΕΛ έχει αποφασίσει, όπως φαίνεται, να ταράξει τα ήσυχα νερά της Σούπερ Λιγκ!

Δεν αναφερόμασετε, φυσικά, μόνο σε αυτή του την κίνηση, αλλά γενικότερα με την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, με μία από τις πιο δυνατές και ιστορικές ομάδες της περιφέρειας...

Γιατί αν δεν ήταν τέτοια η ομάδα της οποίας ηγείται, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να πείσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Εδώ και κάμποσο καιρό, το όνομα του Μάρκου Βελλίδη έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ως υποψήφιος για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Με τα σενάρια για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν, αλλά όλοι στην πιάτσα να συμφωνούν σε ένα πράγμα: Αν ο Βελλίδης αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον Δικέφαλο, ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του.

Γιατί θέλει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα για να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Στιλ και η περίπτωση του Βελλίδη, που είναι παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μοιάζει ιδανική!

Τόσο πολύ έχει συνδεθεί το όνομα του Βελλίδη με τον Παναθηναϊκό που, αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη επαφή της ομάδας με τον παίκτη, κάποιοι το θεωρούσαν σίγουρο ότι τη νέα σεζόν ο Έλληνας άσος θα φορούσε το τριφύλλι στο στήθος (αν έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ!).

Και, κάπου εδώ, μπαίνει στη μέση ο Αλέξης Κούγιας! Που οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Μάρκο Βελλίδη και μετά από τη συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη (που ξέρει τους πάντες στον ΠΑΟΚ), να θέλει να τον φέρει στη Λάρισα!

Στην περίπτωση της ΑΕΛ, μάλιστα, δεν χρειάζεται ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, αλλά απλώς να δοθεί δανεικός!

Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, θα συνεχίσει να στηρίζει (έστω και εμμέσως) την επένδυση που έκανε τον Γενάρη, καθώς τα δικαιώματα του Βελλίδη θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορεί να επιστρέψει ξανά αργότερα ο Μάρκος!

Λίγο μπλεγμένη η υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει με το μέλλον του Βελλίδη...

Η πρόθεση, πάντως, της Λάρισας να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό, είναι υπαρκτή και πολύ ενδιαφέρουσα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags