Facebook Pixel Βόμβα Μαρινάκη: Αυτόν φέρνει για αντι-Ρομπέρτο!
| 2016-06-12 11:00:00

Βόμβα Μαρινάκη: Αυτόν φέρνει για αντι-Ρομπέρτο!

Βόμβα Μαρινάκη: Αυτόν φέρνει για αντι-Ρομπέρτο!

Πρωτοκλασάτος τερματοφύλακας, με μεγάλη καριέρα και πολλούς τίτλους, είναι ο Νο1 στόχος των «ερυθρολεύκων», αν αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός πορτιέρο.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες, καθώς ο Ισπανός πορτιέρο έχει δείξει την επιθυμία να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από το Λιμάνι, για να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Γι΄ αυτό οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση, μιας και ο Μάρκο Σίλβα δε φαίνεται σίγουρος ότι ο Στέφανο Καπίνο είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο.

Οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν έναν τερματοφύλακα με μεγάλες εμπειρίες που δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και το άγχος να διαδεχθεί τον Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον φύλακα-άγγελο της "ερυθρόλευκης" εστίας.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, σήμερα η "Live Sport", πρώτος στόχος των πρωταθλητών είναι ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Σταντάρ Λιέγης.

Οι συστάσεις, βεβαίως, για τον 34χρονο Ισπανό γκολκίπερ περιττεύουν, καθώς μιλάμε για τον γκολκίπερ που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα για 12 χρόνια, μετρώντας 387 συμμετοχές με τους "μπλαουγκράνα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλάκα Μαρινάκη στην ΑΕΚ! Είπε "ναι" ο παικταράς!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags