Facebook Pixel Έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει: «Πάντα ΠΑΟΚάρα»!
| 2016-06-15 18:52:00

Έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει: «Πάντα ΠΑΟΚάρα»!

Έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει: «Πάντα ΠΑΟΚάρα»!

Ποιος παλαίμαχος άσος δηλώνει φανατικός οπαδός του Δικεφάλου, αν και ο κόσμος της ομάδας του τα …χώνει για το πέρασμά του από το Λιμάνι;

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στον ArenaFM 89.4 από την Χιλή , για τον ΠΑΟΚ , τις μεταγραφές αλλά και τον Λέο Μάτος τον οποίο γνωρίζει καλά. Αναφέρθηκε στην επικοινωνία που θα ήθελε αλλά δεν έχει με τον «δικέφαλο» και τόνισε ότι ελπίζει στο μέλλον να καταφέρει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Όσα είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την Χιλή και την πορεία της στο Copa America : « Εμείς σαν Χιλιανοί θέλουμε να δούμε την ομάδα να τελειώνει το τουρνουά όπως ακριβώς τελείωσε και το τελευταίο, δηλαδή στην πρώτη θέση. Υπάρχει δρόμος ακόμα, κληρωθήκαμε με το Μεξικό είμαστε στα ημιτελικά και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας ».

Για τον Λέο Μάτος τον οποίο γνωρίζει: «Είναι μεγάλος παίκτης, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιους ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα και προσωπικότητα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν Κοντρέρας…: «Μακάρι να ήμουν 10 χρόνια νεότερος να ερχόμουνα στον ΠΑΟΚ, θα μου άρεζε πάρα πολύ».

Για το αν έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ: «Το είχα πει και παλιότερα, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Χιλή, που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Θέλω να βρίσκομαι σε επικοινωνία με την ομάδα, αλλά δεν το έχω καταφέρει, θέλω να μιλήσω κατευθείαν με τον πρόεδρο. Μίλησε με τον Ιβιτς αλλά ο λόγος ήταν ότι ήθελα να τους συγχαρώ που κατάφεραν να βγουν στην πρώτη θέση  και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω πάντως να βοηθήσω και μακάρι κάποια στιγμή να έρθω σε επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Για το αν είναι εύκολο ένας αμυντικός να παίξει σε άλλη θέση(κάτι που έγινε πολλές φορές φέτος στον ΠΑΟΚ): Στο σσύγχρονο ποδόσφαιρο ο κάθε παίκτης πρέπει να προσαρμόζεται και να παίζει σε παραπάνω από μια θέσεις. Κυρίως όταν είναι αμυντικός, κεντρικός αμυντικός, θα πρέπει να μπορεί να βοηθήσει και ως πλάγιος. Όταν πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα, πρέπει να βοηθήσεις από όπου και αν σου ζητηθεί…»
Στο τέλος ο Πάμπλο Κοντρέρας έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που με υποδέχονται κάθε φορά που έρχομαι στην Θεσσαλονίκη αλλά και για την αγάπη που μου δείξανε τον καιρό που έπαιζα στην ομάδα. Πάντα ΠΑΟΚάρα, εύχομαι τα καλύτερα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν οι φήμες για τη νέα ομάδα του Φουστέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags