Facebook Pixel «Δεν φεύγει από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ»
| 2011-06-15 21:42:00

«Δεν φεύγει από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ»

«Δεν φεύγει από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ»

Αν και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έρθει την Πέμπτη στην Ελλάδα, ο μάνατζερ αφίχθη σήμερα και συναντήθηκε άμεσα με τον Σταύρο Αδαμίδη, ώστε να του ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι ο Ισπανός τεχνικός.

Ο πρόεδρος της Ένωσης μετά την τελευταία συνέντευξη του Χιμένεθ στην Ισπανία και τα συνεχόμενα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του, ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και για αυτό θέλησε να συναντηθεί σήμερα με τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες, ώστε να βάλει ένα… τέλος στο θέμα που είχε προκύψει.

Ο Τόρες λοιπόν, ανέφερε ότι οι δηλώσεις του Χιμένεθ σε ισπανική εφημερίδα «παρερμηνεύτηκαν» και συμπλήρωσε ότι ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Αδαμίδης πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, πως στην συνάντηση της Πέμπτης θα μιλήσουν με τον Μανόλο μόνο για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός θα ενημερώσει την διοίκηση για τις περιπτώσεις των Κάλα, Ακόστα και Χοσέ Κάρλος, ενώ θα ζητήσει να μάθει από τον Γκρέταρσον τι γίνεται με τις υποθέσεις των Γκερέιρο, Γιάχιτς και Νταντόμο, τους οποίους δεν υπολογίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags