Facebook Pixel Ποιος θα την πάρει αυτή την κούπα;
| 2011-06-16 08:30:00

Ποιος θα την πάρει αυτή την κούπα;

Ποιος θα την πάρει αυτή την κούπα;

Ο πρώτος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Πενιαρόλ και Σάντος ολοκληρώθηκε στο «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο χωρίς τέρματα και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό.
 

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στο «Πακαεμπού», την έδρα της Σάντος στο Σάο Πάουλο. Στο ματς παρευρέθηκαν 50.000 θεατές, ανάμεσά τους και ο Ντιέγκο Φορλάν.

Η Σάντος είχε καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας Σεμπάστιαν Σόσα αρνήθηκε ένα τέρμα στους φιλοξενούμενους και κράτησε στο παιχνίδι της πρόκρισης την Πενιαρόλ.

Ο Νεϊμάρ και η παρέας του θα διεκδικήσουν το τρίτο τρόπαιο στη διοργάνωση απέναντι στους Ουρουγουανούς, μετά το 1963, ενώ τονίζεται ότι ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ δεν μετράει, έτσι με οποιαδήποτε ισοπαλία στην ρεβάνς θα ακολουθήσει παράταση.

Συνθέσεις:

Πενιαρόλ (Ντιέγκο Αγκίρε): Σόσα, Ντάριο Ροντρίγκες, Γκιγέρμο Ροντρίγκες, Βαλντές, Γκονζάλες, Αγκουιάρ, Φρέιτας, Μιέρ (56’ Εστογιανόφ), Κορούχο (67’ Πασέκο), Ολιβέρα (82’ Αλόνσο), Μαρτινούτσιο.

Σάντος (Μουρίσι Ραμάλιο): Ράφαελ, Παρά, Μπρούνο Ροντρίγκο, Ντουρβάλ, Σάντρο, Αρούκα, Ντανίλο, Αντριάνο, Ελάνο (79’ Άλαν), Νεϊμάρ, Ζε Εντουάρντο (89’ Αγκουιάρ).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags