Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με το μέλλον του Φουστέρ!
| 2016-06-22 11:05:00

Τρελό παρασκήνιο με το μέλλον του Φουστέρ!

Τρελό παρασκήνιο με το μέλλον του Φουστέρ!

Τα νεύρα του έχει το τελευταίο διάστημα ο Μάρκο Σίλβα με το θέμα του Ισπανού άσου, που μετά από 6 χρόνια έβγαλε τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Όπως κάθε προπονητής που αναλαμβάνει μία ομάδα, έτσι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε όταν ήρθε για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό, να φέρει κάποιους ποδοσφαιριστές που ο ίδιος θεωρούσε άξιους για την ομάδα.

Δεν χρειάζεται και δεν θα αναφερούμε σε όλες τις επιλογές του Ισπανού προπονητή, γιατί μερικές αποδείχτηκαν μεγάλες πατάτες.

Αλλά στην περίπτωση του Νταβίντ Φουστέρ, έπεσε διάνα! Γιατί μπορεί ο συμπατριώτης του χαφ να μην ήταν ο παίκτης που με τις ενέργειές του ξεσήκωνε την κερκίδα, αλλά όπως και να το κάνουμε έδωσε πολλά στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια!

Με το πάθος του, την αγωνιστική του διάθεση, τον ρόλο που είχε σε αποδυτήρια και πάγκο, ακόμα και όταν έχασε τη φανέλα του βασικού.

Για αυτό και στεναχώρησε πολλούς η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας, κάτι που αποδόθηκε στον Μάρκο Σίλβα...

Και ποιος είδε τον Πορτογάλο και δεν τον φοβήθηκε, όταν έμαθε ότι στα Μέσα δημοσιεύτηκε ότι ο ίδιος εισηγήθηκε την αποχώρηση του Φουστέρ!

Ο λόγος; Γιατί η δική του εισήγηση ήταν θετική, να παραμείνει στην ομάδα δηλαδή ο Φουστέρ, γνωρίζοντας όμως ότι θα είχε περιορισμένο ρόλο!

Ο Σίλβα, δηλαδή, ήθελε τον Ισπανό άσο στην ομάδα, άσχετα αν τελικά δεν συνεχίσε στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ!

Και, στο τέλος, βρέθηκε να διαβάζει ότι για την αποχώρησή του, ευθύνεται ο ίδιος...

Είναι να μην έχει τα νεύρα του, μετά, ο Πορτογάλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags