16/06/11 - 15:39

Της πλαστογραφίας το κάγκελο!

Κι άλλες ομάδες βρίσκονται στον φάκελο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες που παρέδωσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλος στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο!

Της πλαστογραφίας το κάγκελο!
38.325views 0shares

Έχει... ψωμί ακόμα το θέμα με τον φάκελο που περιλαμβάνει ομάδες με πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες στα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2.

Τα στοιχεία προέκυψαν μετά από έρευνα που έγινε στις εφορίες και τα καταστήματα του ΙΚΑ για τις ΠΑΕ ή ΤΑΠ και συνολικά αφορούν 18 ομάδες και στις δύο κατηγορίες.

Οι ομάδες λοιπόν που φαίνεται να έχουν καταθέσει πλαστά έγγραφα είναι οι Εθνικός, Ιωνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας και Βέροια, ενώ μία δεν κατέθεσε καθόλου χαρτιά στην ΕΠΟ προκειμένου να κάνει μεταγραφές (Ηλιούπολη).

Στη Football League 2 οι ομάδες με «πλαστά" έγγραφα είναι 7, ενώ ακόμα έξι δεν έχουν δώσει ενημερότητες στην Ομοσπονδία, ανάμεσα τους και η Αναγέννηση Επανομής η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο.

Μετά από την εξέλιξη αυτή τον λόγο έχει η Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, ενώ στο ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή πιθανότατα να γνωστοποιηθούν όλες οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα που μπορεί να τους κοστίσει μέχρι και τον υποβιβασμό.

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ