Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα της συζύγου Κορδέρο για ΑΕΚ – Τι γράφει για Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)
| 2016-06-27 00:37:00

Απίστευτο ξέσπασμα της συζύγου Κορδέρο για ΑΕΚ – Τι γράφει για Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο ξέσπασμα της συζύγου Κορδέρο για ΑΕΚ – Τι γράφει για Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι γράφει στο μακροσκελές «γράμμα» της στο Instagram για την ΑΕΚ, την απόφαση της διοίκησης να ζητήσει από τον Κορδέρο να βρει άλλη ομάδα, αλλά και για τα όσα έζησε στην Ελλάδα μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Επίσης, αποκαλύπτει τι της είχε ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης!!
 

Tην έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως ο Μιγκέλ Κορδέρο  δεν υπολογίζεται υπολογίζεται πλέον από την ΑΕΚ εξέφρασε μέσα από ξέσπασμά της στο Instagram η σύζυγος του Ισπανού μέσου.  
 

Αναλυτικά η σύζυγος του Κορδέρο ανέφερε:

«Θυμάμαι τέλεια όταν μετά την χειρότερη χρονιά της ζωής μας, από την μία μέρα στην άλλη, σου είπαν πως την επόμενη μέρα πρέπει να είσαι στην Αθήνα για να μιλήσεις με τον Μελισσανίδη. Ο νέος πρόεδρος αυτής της ελληνικής ομάδας στην οποία είχες παίξει την προηγούμενη χρονιά, όπου τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά, όπου μέσα κυριαρχούσε ένα χάος και όπου όλοι ζούσαν τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο, όπου δυσκολευόμασταν να πληρώσουμε το ενοίκιο του σπιτιού στην Ελλάδα και στην Ισπανία, όπου τα τρόφιμα στο σούπερ μάρκετ ήταν ακριβά και τα ταξίδια επιστροφής προς την Ισπανία επίσης. Που στο τέλος η ομάδα υποβιβάστηκε και εικόνες πραγματικά δυσάρεστες παίχτηκαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Όλος ο κόσμος μας έλεγε να γυρίσουμε στην Ισπανία αμέσως και αυτές οι τελευταίες μέρες αυτής της σεζόν στην Αθήνα ήταν ένα χάος.

Μια φίλη μου είπε: ‘όταν δεν υπάρχουν χρήματα το μοναδικό που απομένει είναι η αγάπη’. Και για αυτή την αγάπη γυρίσαμε, γιατί εκείνος στην πρώτη κατηγορία ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για την ομάδα του, γιατί ακόμη θυμάμαι όταν επιστρέφαμε απ’ όλη αυτή την καταστροφή, όταν στο αεροπλάνο γυρνώντας Ισπανία, ένας κύριος σε πλησίασε, σου έδωσε μια ζεστή εκδηλωτική αγκαλιά και σου είπε: ‘Cordero σε ευχαριστώ που αγωνίστηκες στην #ΑΕΚ, γιατί κανένας έλληνας δεν ένιωσε τα χρώματα της ομάδας όσο εσύ’. Αγάπη εισέπραξες πολλή, και γιατί να το κρύψω, κι εγώ επίσης.

Πριν γυρίσεις στην Αθήνα για να μιλήσεις με τον Μελισσανίδη, ζητούσες την συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και ΟΛΟΙ σου είπαν να μην γυρίσεις, πως είσαι τρελός, ότι αυτό δεν είναι μια ομάδα, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι χάλια, ότι υπάρχει πολλή μαφία και ότι όλοι είναι τρελοί… κανένας δεν ήθελε να σε συνοδεύσει για να πας να συζητήσεις για το μέλλον σου, ούτε καν ο ισπανικός σου αντιπρόσωπος ήθελε να ξαναζήσει το χάος της προηγούμενης χρονιάς όταν πήγες και υπέγραψες εκεί. Τότε μου ζήτησες να έρθω μαζί σου κι εγώ χωρίς να το σκεφτώ, και όντας σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά, σε ενθάρρυνα μέχρι θανάτου να πας μέχρι εκεί για να ακούσεις το νέο σχέδιο. Έχασα τις εξετάσεις μου στο Πανεπιστήμιο τον Ιούνιο για να είμαι εκεί, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα, θα το ξανάκανα άλλες χίλιες φορές για σένα.

Ήμουν τρελή για σένα και για αυτή την ομάδα που μας είχε κλέψει την καρδιά. Πιστεύω πως ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής σου, ‘αν αυτό δεν πάει καλά, εγώ έχω κατέβει από την πρώτη στην τρίτη κατηγορία και η καριέρα μου μπορεί να πεθάνει εδώ’, τα άγρυπνα βράδια ήταν πολλά και παρόλο που η διαδρομή φάνηκε εύκολη ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βγει η ΑΕΚ από τα ‘σκατά’.

Μελισσανίδη μου ζήτησες κοιτάζοντάς με στα μάτια να μείνω εκεί να τον φροντίζω, να παντρευτώ μαζί του και να κάνουμε παιδιά στην Ελλάδα. Εγώ απ’ την πλευρά μου εκπλήρωνα τα πάντα, κι ο Migue επίσης. Τι συμβαίνει με αυτόν το χρόνο συμβολαίου που ήταν η ανταμοιβή για όλα όσα περάσαμε? Αυτό πονάει γιατί εγώ έχω καρδιά, αν δεν είχα δεν θα είχα πιστέψει σ’ αυτήν την ομάδα. Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη, γιατί τέσσερα χρόνια ζήσαμε πολλά εκεί μέσα. Τώρα ζητώ μόνο ΣΕΒΑΣΜΟ και να φανούν αυτές οι αξίες που έχουν οι πραγματικοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

Σ’ αγαπώ Migue, σ’ αγαπώ #AEK».

Ιδού:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags